Book komiker | Lej en kendt stand up komiker hos B- Entertained

Hos B-Entertained finder du et bredt udvalg af danske og internationale kunstnere fra hele underholdningsbranchen med et fokus på stand up comedy og impro comedy. Vi er et booking-, management- og produktionsfirma, som ønsker at skabe, formidle og booke god og uforglemmelig comedy og underholdning til dig.

Find din underholdning her

Vis alle komikere ()
Dansk Standup ()
Engelsk Standup ()
Konferencier ()
Musik ()
Foredrag ()
Impro comedy ()
Kendt fra TV ()

Få en uforglemmelig oplevelse

Herunder kan du se vores brede udvalg af dansk og international comedy for enhver smag. På vores oversigt finder du nogle af landets bedste og sjoveste komikere, som glæder sig til at fylde dit arrangement med ustoppelig latter og underholdning, du sent vil glemme. Hos B-Entertained kan du booke en komiker, der passer til netop dit arrangement, hvad end det er en firmafest, konfirmation, et bryllup, en julefrokost eller noget helt femte. Vi rekvirerer nemlig komikere ud til både små private arrangementer og store turnéer. Book en komiker og vær helt sikker på, at dine gæster får en sjov og uforglemmelig oplevelse. Hvis du ønsker en underholdende aften skræddersyet til at passe til netop dit arrangement, så book en stand up komiker eller impro comedy her hos B-Entertained.

Lej en kendt dansk komiker til dit næste arrangement

Hos os finder du et bredt udvalg af kendte og up-and-coming danske komikere, som står klar til at give dig og dine gæster en mindeværdig og sjov aften. Lej en stand up komiker, hvis du ønsker at imponere dine gæster og udfordre deres lattermuskler. Gode grin er en af de bedste gaver, du kan give til mennesker – og vidste du, at latter faktisk kan være med til at styrke hjertet, lungerne, immunforsvaret og hele dit kredsløbs funktion? Så hvad venter du på? Book en komiker og lad dine gæster gå fra dit næste arrangement med både et smil på læben, uforglemmelige minder og et styrket immunforsvar.

Både danske og internationale komikere

Hvis du kigger igennem ovenstående oversigt over stand up komikere, som er tilgængelig for booking hos B-Entertained, så finder du uden tvivl et perfekt match til dig og dit næste arrangement. Du finder topklasse-underholdning og komikere fra både indland og udland, så du kan være sikker på, at du kan bestille en komiker, som passer til netop dit arrangement, hvad end du ønsker solid dansk comedy eller spændende og hylende morsom comedy på engelsk. Hos B-Entertained finder du et bredt udvalg af traditionel stand up comedy, impro comedy og comedy på engelsk, og på den måde sikrer vi, at du kan booke en komiker, som opfylder dine præferencer for sjov og latterkrampende underholdning.

Derfor skal du vælge B-Entertained

B-Entertained er et booking-, management- og produktionsfirma, som fokuserer på at give dig underholdning af allerhøjeste skuffe. På hjemmesiden har vi gjort noget ud af at gøre det nemt for dig at finde netop den type af comedy, som du ønsker, til det prisniveau du har, og til det sted i landet, hvor du afholder dit arrangement. Derfor kan du ud fra et overskueligt overblik over vores komikere nemt sende en gratis forespørgsel om at booke en komiker lige her på hjemmesiden og få et uforpligtende tilbud. Men ellers sidder vi også klar ved telefonen, hvor vi ser frem til at booke en komiker til dit næste arrangement i tæt samarbejde med både dig og din udvalgte stand up komiker. På den måde sikrer vi et højt professionelt niveau og stor tilfredshed.

Ved at hyre en komiker til din næste fest, sørger du for at tilføre en anderledes form for underholdning, som dine gæster måske ikke lige havde gættet sig til. Og hvem kan ikke godt lide en lille overraskelse, som ovenikøbet garanterer latterkrampe og sjove oplevelser? Denne form for underholdning kan netop gøre tætte bekendtskaber endnu tættere eller det kan være med til at bryde isen blandt nye bekendtskaber og skabe en fantastisk stemning til din næste fest eller dit næste arrangement. Som kom i gang og book en komiker lige her hos os.

Book stand up i hele landet

Hos B-Entertained har du mulighed for at booke et stand up show i hele landet til dit næste arrangement. Vores brede udvalg af stand up komikere betyder, at du kan skabe en sjov og underholdende aften, om du befinder dig i dit lokale forsamlingshus eller midt inde i storbyen – vi bringer et underholdende show lige til døren. Du kan via vores søgefelt ovenover undersøge, om den komiker du ønsker som underholdning til dit arrangement optræder i dit område, men næsten alle vores komikere er til rådighed i hele landet – så tøv ikke med at ringe til os og lej en komiker efter dit ønske eller send os en forespørgsel her på hjemmesiden.

Hvad koster det at booke en komiker?

Hos os finder du et stort udvalg af kendte danske komikere og vanvittigt sjove up-and-coming komikere, og derfor vil du også kunne booke en komiker til forskellige prisniveauer, så du kan få en sjov og uforglemmelig aften med grin og smil på læben hos alle dine gæster uafhængigt af, hvor stort dit budget måtte være. Her på hjemmesidens nedenstående oversigt over komikere til booking hos B-Entertained finder du standard-prisniveauet hos de fleste af vores komikere. Det betyder, at du typisk kan leje en komiker til det angivne prisniveau med forbehold for, at prisen også afhænger af bl.a. arrangementets størrelse. For denne pris vil du typisk få 30 minutters morsom, uforglemmelig og tåretrillende comedy. Hvis du ønsker at booke en komiker uden et angivet prisniveau på hjemmesiden, beder vi dig i dette tilfælde om at lave en forespørgsel på dit arrangement her på hjemmesiden eller kontakt os over telefonen, og så giver vi dig et tilbud, som afhænger af dit specifikke arrangement.

Book en komiker hos os, fordi vi specialiserer os i at bringe en uforglemmelig aften, god underholdning, og comedy ud til dig og dit arrangement!