Kasper Nielsen

Følg Kasper
Book Kasper Nielsen

E-mail: martin@bentertained.dk

Telefon: +45 51 53 91 53

Book Kasper Nielsen

Hvem er Kasper Nielsen?

Kasper er garant for overraskende, stilsikker improviseret comedy med et højt bundniveau. Han har charme og hans varemærke er, at han altid skaber en fantastisk  fællesskabsfølelse i et rum. Desuden skræddersyer Kasper altid sit show, så det passer til lige netop dit event.

Du kender måske allerede Kasper fra et af de mange forskellige tv shows og andre produktioner han har medvirket i, igennem årene:

Livets Vand på Radio 24Syv (2019), Live fra Bremen (2013), Chaufføren, Tue, i Go Aften Danmark (2016/17), Hotel Zimmerfrei (2012), Zulu Comedy Galla (med Specialklassen, 2011) og så har han medvirket i mindre roller i Dybvaad (2013), Klipfiskerne (2015), Det Sene Show med Christian Fuhlendorff (2016), Krejlerkongen (2017), Onkel Rejes Sørøvershow (2017), Tæt på Sandheden med Jonatan Spang og Stormester (2018) etc.

 

FOREDRAG FEJLBARLIG

Det er nemlig vigtigt at fejle!

Som en modvægt til nul-fejls-kulturen som vi har i vores skoler og på arbejdspladsen i dag, har Kasper skabt et foredrag som fokuserer på hvor vigtigt det er at turde fejle.

For det er nemlig i fejlene at vi lære nye ting om os selv. Det er i fejlene at vi laver nye opfindelser og det er i fejlene at vi for alvor udvikler os som mennesker. Med sine 15 år i underholdningsbranchen som både improvisations-komiker, tv-skuespiller, radiovært, og sin uddannelse som cand.comm. vil Kasper komme med sit take på hvordan vi kan blive bedre til at lytte og forstå de fejl vi laver, så vi kan blive bedre til at vende vores fejl til noget positivt og brugbart.

Det er foredrag, det er comedy og det er publikumsinddragende.

Glæd dig til at opleve ‘Fejlbarlig’!

Kendt fra

  • Livets Vand Podcast på Radio 24syv
  • Go’ Aften Danmark
  • Live Fra Bremen

Få en smagsprøve på Kasper Nielsen

Book Kasper Nielsen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Kasper Nielsen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!