cover photo

Book Brian Mørk

Brian Mørk debuterede på stand-up scenen i 2002 hvor han lynhurtigt gik hen og blev et kæmpestort navn.

Man kan ikke sige Stand-up uden at tænke på Brian Mørk.

Brians begavede hovede og friske stil giver ham muligheden for at kunne bevæge sig i alle stand-uppens mange undergenre og kan appellere til et meget bredt publikum.

Trods Brians udseende som skarp og hård komiker vil du hurtigt finde ud af at Brian er utroligt rar, flink og helt nede på jorden når han kommer ud til jer og optræder.

 

Vi her i B Entertained kan næsten ikke nævne nogle succeshistorier i comedy branchen uden at Brian Mørk har været involveret på den ene eller anden måde. Vi kan faktisk ikke nævne nogen i booking branchen der er uenige i den udmelding.

Kendt fra

  • Brian Mørk show
  • Deltager og vært i “Talegaver til børn”
  • Deltager og vært i “Comedy Aid”
  • Utallige aftener på Comedy ZOOs scene
  • Mørk & Jul
  • TV2 Zulu late Night
  • One man show “MØRK”
  • Og meget, meget andet

Få en smagsprøve på Brian Mørk


Anmeldelser

Brian var svær at få kontakt med, men da det endelige lykkedes, fik jeg den forklaring, at han normalt først kontaktede kunden en uge før optræden. Hvis bureauet havde fortalt os det, havde vi været mere rolig. Han ankom i god tid, så han kunne se lokaliteterne(kirken) an. Selve arrangementet var vellykket, og da der ikke var så mange deltagere, forstod han, at få dem der var der, draget med ind så spørgelysten blev stor og tidsrammen blev sprængt. Alt i alt et godt arrangement og jeg tror også


Hans Mohnsen

Tømmerup Menighedsråd

Book Brian Mørk

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Brian Mørk vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Brian var svær at få kontakt med, men da det endelige lykkedes, fik jeg den forklaring, at han normalt først kontaktede kunden en uge før optræden. Hvis bureauet havde fortalt os det, havde vi været mere rolig. Han ankom i god tid, så han kunne se lokaliteterne(kirken) an. Selve arrangementet var vellykket, og da der ikke var så mange deltagere, forstod han, at få dem der var der, draget med ind så spørgelysten blev stor og tidsrammen blev sprængt. Alt i alt et godt arrangement og jeg tror også


Hans Mohnsen

Tømmerup Menighedsråd

Kontakt

Brian Mørk på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk