cover photo

Hvem er Oliver Stanescu?

Oliver Stanescu er en fremragende komiker der debuterede med stand-up i 2017, og samme år som han debuterede vandt han talent konkurrencen ”de nyeste nye”. Siden da er det gået rigtig stærkt.

I 2021 slog Oliver Stanescu sit navn fast i stand-up branchen med sin optræden til Zulu Comedy Galla hvor han optrådte, som en af branchens ”Nye Håb”.
Oliver har derudover optrådt adskillige gange på Tv2 og Tv2 Zulu, og i 2021 kom han i finalen i DM i stand up.

Heino Hansen siger om Oliver: “Hårdtarbejdende open mic komiker. Ydmyg tilgang til faget, meget talentfuld komiker.” (2019) 

Oliver har præmiere på sit første solo show “Kronisk Sjov” d. 15. september på Comedy Zoo.
Billetter på www.OliverStanescu.dk 

Kendt fra

  • Vinder af zulus talentpris 2022
  • Melvin Kakooza Show 2022
  • Zulu comedy galla 2021
  • Zulu open mic 2021 og 2022
  • Vinder af “de nyeste nye” 2017
  • Go Tur Hjem podcast
  • Usynligt syg podcast
  • Idémand og manusforfatter på internetserie “Krejlerne” 2021
  • Finalist i DM i stand up 2021
  • Twomanshowet “uden emne” m. Anne Bakland

Få en smagsprøve på Oliver Stanescu


Anmeldelser

Oliver var super imødekommende og havde en rigtig naturlig måde at få inddraget publikum i sit show. Dette var noget der blev taget rigtig godt imod. Vi fik det vi forventende og mere til.


Michael Overgaard

VIA

Det var et rigtig fint show fra Oliver. Han var imødekommende da han mødte frem i god tid, og gav et sjovt show, hvor han fik alle til grine, også når hans emner var lidt mere “friske”.


John

Region Syddanmark

Book Oliver Stanescu

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Oliver Stanescu vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Oliver var super imødekommende og havde en rigtig naturlig måde at få inddraget publikum i sit show. Dette var noget der blev taget rigtig godt imod. Vi fik det vi forventende og mere til.


Michael Overgaard

VIA

Det var et rigtig fint show fra Oliver. Han var imødekommende da han mødte frem i god tid, og gav et sjovt show, hvor han fik alle til grine, også når hans emner var lidt mere “friske”.


John

Region Syddanmark

Oliver var rigtig god til at "tage temperaturen" på forsamlingen og interagere med publikum, specielt med de fremmødte lokalpolitikere. Oliver kørte en blanding af pædagog-jokes og personlige jokes fra eget materiale - denne vekselvirkning fungerede rigtig godt! Jeg var imponeret over, hvad han tør sige, og hvor meget is i maven han må have til at levere de provokerende jokes, som stand-up jo også handler meget om. At få prikket lidt til folk. At træde dem blidt over tæerne, mens de griner.


Benjamin

BUPL

Olivers performance var i topklasse. Vores kunder var underholdt, og han ramte stemningen og jargonen helt perfekt. Jeg vil klart anbefale ham til andre, og vi ville ikke tøve med at bruge ham igen.


Allan Bill Madsen

Wuerth