cover photo

Book Oliver Stanescu

Stand-up komikeren Oliver Stanescu debuterede i 2017 og samme år vandt han stand-up talentkonkurrencen ”De nyeste nye”. Siden da er det gået rigtig stærkt.

Oliver Stanescu slog i 2021 for alvor sit navn fast, med sin optræden til Zulu Comedy Galla (TV2 Zulu) og året efter vandt han Zulu Comedy Gallas ”Talentprisen”.

 

Oliver er med andre ord virkelig en komiker du burde holde rigtig godt øje med!

 

Olivers stil på scenen bærer præg at stærke punchlines, leveret meget tilbagelænet, og med et smil på læben.

Olivers stand-up tager ofte udgangspunkt i egne oplevelser og sjove observationer fra hverdagen.

Derudover er Oliver virkelig god til at gribe det der sker i rummet og bruge det i sin optræden, da han elsker at inddrage impro-comedy i sit show, som gør oplevelsen endnu mere unik og nærværende for publikum.

 

 

Oliver har derudover optrådt adskillige gange på Tv2 og Tv2 Zulu, senest i Melvin Kakooza Show (TV2), En Stor aften med Simon Talbot (TV2) og Zulu Open mic i 2021 og 2022 (TV2 Zulu).

Derudover var Oliver finalist til DM i stand up i 2021 (TV2 Zulu).

 

Oliver har trods sin forholdsvis korte tid i comedy-branchen allerede haft premiere på sit første solo stand-up show ”Kronisk Sjov”,  som han lige nu er på tour med.

 

 

Oliver arbejder også med comedy uden for scenen, f.eks som skriver på diverse tv-programmer og i 2021 var Oliver aktuel med internet satire-serien ”Krejlerne”, hvor han både var idémand, manusforfatter og en af seriens to hovedroller.

Oliver er også vært på podcasten ”Go tur Hjem”.

Kendt fra

  • Vinder af zulus talentpris 2022
  • Melvin Kakooza Show 2022
  • Zulu comedy galla 2021
  • Zulu open mic 2021 og 2022
  • Vinder af “de nyeste nye” 2017
  • Go Tur Hjem podcast
  • Usynligt syg podcast
  • Idémand og manusforfatter på internetserie “Krejlerne” 2021
  • Finalist i DM i stand up 2021
  • Twomanshowet “uden emne” m. Anne Bakland

Få en smagsprøve på Oliver Stanescu


Anmeldelser

Så sjovt!


Annette Irma Braun Jensen

Scleroseforeningen

Super godt show


Jimmy Pedersen

Solar Denmark A/S

Book Oliver Stanescu

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Oliver Stanescu vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Så sjovt!


Annette Irma Braun Jensen

Scleroseforeningen

Super godt show


Jimmy Pedersen

Solar Denmark A/S

Tak for et fantastisk show! 🙌 Det lykkedes dig at få hele rummet med 150 meget forskellige mennesker til at grine med dine sjove hverdagshistorier - det er i sig selv meget imponerende, og så er det jo bare sejt, at du samtidig formår at inddrage publikum i dit show med lidt impro-comedy! At du så fik udnævnt et nyt festudvalg uden sure miner er også lidt af en præstation i sig selv💪 Det var et super sjovt og underholdende indslag til årets julefrokost, og vi kan varmt anbefale at invitere Oli


Almina Munkholm Tehrani

Multiline

det var godt


Annette Irma Braun Jensen

Scleroseforeningen

Oliver var super imødekommende og havde en rigtig naturlig måde at få inddraget publikum i sit show. Dette var noget der blev taget rigtig godt imod. Vi fik det vi forventende og mere til.


Michael Overgaard

VIA

Det var et rigtig fint show fra Oliver. Han var imødekommende da han mødte frem i god tid, og gav et sjovt show, hvor han fik alle til grine, også når hans emner var lidt mere “friske”.


John

Region Syddanmark

Oliver var rigtig god til at "tage temperaturen" på forsamlingen og interagere med publikum, specielt med de fremmødte lokalpolitikere. Oliver kørte en blanding af pædagog-jokes og personlige jokes fra eget materiale - denne vekselvirkning fungerede rigtig godt! Jeg var imponeret over, hvad han tør sige, og hvor meget is i maven han må have til at levere de provokerende jokes, som stand-up jo også handler meget om. At få prikket lidt til folk. At træde dem blidt over tæerne, mens de griner.


Benjamin

BUPL

Olivers performance var i topklasse. Vores kunder var underholdt, og han ramte stemningen og jargonen helt perfekt. Jeg vil klart anbefale ham til andre, og vi ville ikke tøve med at bruge ham igen.


Allan Bill Madsen

Wuerth