Conrad Molden (UK)

Følg Conrad
Book Conrad Molden (UK)

E-mail: martin@bentertained.dk

Telefon: +45 51 53 91 53

Book Conrad Molden (UK)

Hvem er Conrad Molden (UK)?

Den britiske komiker Conrad Molden har gjort sit indtog på den danske stand up scene de seneste par år, og han er kun lige begyndt. Conrad har allerede 2 turnéer bag sig, og har mange flere projekter i sin pipeline den kommende tid. Du kan forvente at se en komiker der aldrig taler ned til sit publikum, men møder dem i øjenhøjde, og i fællesskab finder sjove og underfundige observationer de kan grine af. 

HYGGELICIOUS COMEDY

Conrad har allerede sat sit præg på den danske stand up scene. Måske har du set hans klip om danske bandeord. Hvis dette ikke er tilfældet har vi smidt et link til det lige her. Måske var du så heldig at se ham på hans “DANGLISH – A Hyggelicious Comedy Tour” som han turnerede landet tyndt med i 2017 & 2018. I 18′ nåede han også hele vejen til finalen ved DM I Stand up, så det er altså en både erfaren og dygtig herre vi har med at gøre.

HVIS DU BOOKER CONRAD MOLDEN

Hvis du leder efter engelsk stand up til jeres næste arrangement, så vil du med garanti få en oplevelse du sent glemmer, når du booker Conrad Molden. Den britiske komiker har boet i Danmark de sidste fem år, hvor han har underholdt danskerne med hans syn på Danmark, danskere og hele vores hygge kultur – Conrad elsker Danmark på godt og ondt, og det kommer for alvor til udtryk når han indtager scenen.

Conrad har underholdt fra alt til private fødselsdagsfester og til nogle af landets største virksomheders arrangementer. Alle aldersgrupper kan relatere til hans sjove observationer og historier, som en englænder der er dumpet direkte ned i et land hvor man betaler 50% i SKAT, man drikker noget forfærdeligt sprøjt der hedder snaps, og hele tiden taler om noget der hedder “hygge”.

Hvis I skal booke engelsk stand up til jeres næste arrangement, så er Conrad helt sikkert det rette valg.

Kendt fra

  • Showet: Danglish 1 TV2 Zulu
  • Finalist Ved DM I Stand Up 2018
  • Showet Danglish 2

Få en smagsprøve på Conrad Molden (UK)

Book Conrad Molden (UK)

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Conrad Molden (UK) vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!