cover photo

Book Conrad Molden (UK)

Den britiske komiker Conrad Molden har gjort sit indtog på den danske stand up scene de seneste par år, og han er kun lige begyndt. Conrad har allerede 2 turnéer bag sig, og har mange flere projekter i sin pipeline den kommende tid. Du kan forvente at se en komiker der aldrig taler ned til sit publikum, men møder dem i øjenhøjde, og i fællesskab finder sjove og underfundige observationer de kan grine af. ENGLISH

HYGGELICIOUS COMEDY

Conrad har allerede sat sit præg på den danske stand up scene. Måske har du set hans klip om danske bandeord. Hvis dette ikke er tilfældet har vi smidt et link til det lige her. Måske var du så heldig at se ham på hans “DANGLISH – A Hyggelicious Comedy Tour” som han turnerede landet tyndt med i 2017 & 2018. I 18′ nåede han også hele vejen til finalen ved DM I Stand up, så det er altså en både erfaren og dygtig herre vi har med at gøre.

HVIS DU BOOKER CONRAD MOLDEN

Hvis du leder efter engelsk stand up til jeres næste arrangement, så vil du med garanti få en oplevelse du sent glemmer, når du booker Conrad Molden. Den britiske komiker har boet i Danmark de sidste fem år, hvor han har underholdt danskerne med hans syn på Danmark, danskere og hele vores hygge kultur – Conrad elsker Danmark på godt og ondt, og det kommer for alvor til udtryk når han indtager scenen.

Conrad har underholdt fra alt til private fødselsdagsfester og til nogle af landets største virksomheders arrangementer. Alle aldersgrupper kan relatere til hans sjove observationer og historier, som en englænder der er dumpet direkte ned i et land hvor man betaler 50% i SKAT, man drikker noget forfærdeligt sprøjt der hedder snaps, og hele tiden taler om noget der hedder “hygge”.

Hvis I skal booke engelsk stand up til jeres næste arrangement, så er Conrad helt sikkert det rette valg.

Kendt fra

  • Showet: Danglish 1 TV2 Zulu
  • Finalist Ved DM I Stand Up 2018
  • Showet Danglish 2

Få en smagsprøve på Conrad Molden (UK)


Anmeldelser

Conrad var super sjov og dygtig til at fange smil og latter i salen. Han er enormt empatisk og let at samarbejde med, og vi ser frem til at booke ham igen en anden gang.


Katrine Gregersen

UC SYD

Really good performance! People loved the jokes about Danes.


Anja Poulsen

Centrica Energy Trading A/S

Sat
21

21-01-2023 - 21-01-2023

Hyggelicious // Odense EXTRA EXTRA show

Odense

This one has sold out! But luckily we set up an extra the same day, same venue, just a little earlier 👉 👉 https://bentertained.dk/event/hyggelicious-odense-extra-extra-extra-show/ Conrad Molden is back with a super duper dejlig look at the magical world of dansk kultur. He takes aim at everything...


Fri
03

03-02-2023 - 03-02-2023

Hyggelicious // Thisted

Thisted

Conrad Molden is back with a super duper dejlig look at the magical world of dansk kultur. He takes aim at everything from delicious flødeboller to Netto, nisse and when things got “too hyggelig” during the nedlukning. Conrad has two children in vugguestue, many Danish...


Sun
22

22-01-2023 - 22-01-2023

Hyggelicious // Kolding EXTRA

Kolding

Conrad Molden is back with a super duper dejlig look at the magical world of dansk kultur. He takes aim at everything from delicious flødeboller to Netto, nisse and when things got “too hyggelig” during the nedlukning. Conrad has two children in vugguestue, many Danish...


Book Conrad Molden (UK)

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Conrad Molden (UK) vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Conrad var super sjov og dygtig til at fange smil og latter i salen. Han er enormt empatisk og let at samarbejde med, og vi ser frem til at booke ham igen en anden gang.


Katrine Gregersen

UC SYD

Really good performance! People loved the jokes about Danes.


Anja Poulsen

Centrica Energy Trading A/S

Super godt og sjovt sæt! Vi har fået rigtig positivt feedback fra gæsterne efterfølgende. Conrad var god til at fornemme publikum og hvilke emner der kunne ramme plet. Det var sjovt for både danske og udenlandske kollegaer, den måde Conrad lavede sjov med danskere og det at være af en anden nationalitet når man bor i Danmark. Stor ros!


Christina Bæth

Jysk Fynske Medier

Conrad formåede og give alle gæsterne et ordentlig grin og nå ind til alle til trods for et internationalt blandet publikum. Fik endda dem med på vognen som normalt ikke syntes om stand-up Mega fedt halv time som virkelig skød stemningen i vejret og gav festen en superb start 😀


Iben Roos

Schlumberger Danmark ApS

Vi har hele 2 gange haft besøg af Conrad og det er ikke uden grund, at vi inviterede ham tilbage endnu engang. Vi er en international virksomhed med 25 nationaliteter ansat, og hans sjove fortællinger omkring at være udlænding i Danmark falder i god jord hos både vore mange udenlandske kollegaer, og giver også de danske nogle sjove aha oplevelser. Vil klart anbefale Conrad.


Betina Knøfler

Appvestor ApS

Conrad var super god! Han fangede publikum med det samme og havde nogle super fine pointer. Vi var meget begejstret :)


Gitte Klausen

SDU

Incredible performance for a 50/50 Danish/International crowd. He was extremely funny and people were in tears for the entire show. I would recommend Conrad to anyone I know cause that man got lived up to all the expectations.


Lasse Lund Nielsen

Sleeknote / Drip

Alle var meget glade for Conrad, med hans gode observationer af dansker og sproget. Vi havde en rigtigt god oplevelse, og vi håber også han havde en god aften!


Louise Sørensen

Danske Commodities

Conrad var helt fantastisk og ikke mindst skide sjov. Alle gæsterne i salen roste ham til skyerne og det er helt sikkert ikke sidste gang han skal på besøg her i vores hus. Kæmpe applaus til CM.


Line Wigard

AKKC

Det var en kæmpe succes med Conrad! 😊


Christoffer Fischer Güttel

Bayer A/S

Conrad var mægtig god og behagelig, og der kom god feedback fra de studerende efterfølgende 👍🏻


Kia

Erhvervsakadamiet Aarhus

Conrad tog hele eventet med strålende humør og oprejst pande. Publikummet var sammensat af nogle forholdsvis indadvendte typer, og han formåede virkelig at få dem engageret. Alle havde et smil på læben under hans show. På trods af vi var en lille forsamling, fornemmede han hurtigt stemningen og tilpassede sit show til lokalet – han fik skabt en hyggelig og intim stemning. Klar anbefaling herfra, især hvis publikum har internationale personer i blandt.


Karoline

UCN

Det var en stor succes med Conrad. Han gjorde det virkelig godt – og var i den grad med til at løfte stemningen endnu mere 😊


Anne-Mette

Femern

Vi oplevede Conrad Molden, som værende utrolig dygtig og nem at have med at gøre. Han var positiv, spændt og nysgerrig omkring projektet, hvilket var utrolig fedt at mærke. Vi har oplevet stor positiv feedback fra de studerende der kom og så showet! Særligt det faktum, at han snakkede om Aarhus og inddragede både de "danske" og internationale studerende har vi fået store roser for. Han er helt klart en person vi vil overveje kraftigt til andre arrangementer.


Thomas

VIA Campus C

Vi havde en virkelig god fest – og den blev kun bedre af Conrads optræden. Han var god og skarp, fangede meget de internationale, men i særdeleshed også os fastgroede danskere. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger på hans performance.


Mie

Proshop

Vi havde en rigtig god aften og folk var meget begejstret for Conrads optræden.


Stephanie

Dansk Blindesamfund

Der er bred enighed om at der var super super underholdning! 😊 – der blev grint og alle havde et stort smil på læben bagefter 😊 GOD underholdning!


Maja

Ambu

Vi var SÅ glade for Conrads optræden ! Han var fabelagtig og der er bestemt ikke sidste gang vi i vores familie vælger sådan er indslag!


Jamile

Bryllup

Vi havde en rigtig god julefrokost. Og Conrad var det helt rigtig match til vores fest. Folk har efterfølgende været positive omkring hans optræden.


Pernille

Next Forsikring

Conrad gjorde det super godt 😊


Klaus

Bjerringbro Gymnasium

Det var bare rigtigt godt! Jeg har booket mange stand-upper til skolen og Conrad har helt klart været den eleverne bedst kunne lide. Der var mange elever der grinte meget – især når man tager tidspunktet og stedet i betragtning og der har været en rigtig god feedback fra elevernes side 😊


Trine

Erhversgymnasiet Grindsted

Det har været en kæmpe fornøjelse at have Conrad til at optræde. Det var skønt at se, at Conrad havde lyst til at hænge lidt ud i baren efter hans show, og der var tid til, at folk kunne få taget et billede med ham, inden han tog hjem. Tak for det hele!


Mille Egholm Pedersen

RUC