Book Tryllekunstner eller Manipulator

Tryllekunstnere er et sikkert hit for både børn og voksne. Og der er garanti for magi og underholdning, når du vælger en tryllekunstner til dit arrangement.
 
Tryllekunst er mange ting, og hos B Entertained har vi et bredt udvalg. Hos os kan du booke traditionelle tryllekunstnere eller psykologiske manipulatorer. Psykologiske manipulatorer kan læse tanker, påvirke adfærd og manipulere sit publikum. Vi hjælper dig gerne med at finde lige netop det, der passer til dig og dine gæster.
 
Tryllekunstnere eller manipulatorer er et oplagt valg til både privatfest og firmaarrangement. Vælg en tryllekunstner til dit næste arrangement, hvis du ønsker god og overraskende underholdning.
 

Kontakt os gerne, hvis I ønsker fortryllende og sjov underholdning til jeres næste fest.

Find din Tryllekunstner eller Manipulator

Vis alle tryllekunstnere ()
Psykologisk manipulation ()
Tryllekunstner ()

Adam Aldridge

Fyn, Område, Psykologisk manipulation, Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorDer er mange gode grunde til at booke en mentalist til firmafesten – især hvis gæsterne skal have en WOW oplevelse ud over det sædvanlige. Adam Aldrige er en entertainer der optræder med mental underholdning serveret på en humoristisk måde.   Publikum vil se og føle ting de ikke troede var mulige – og de vil ikke mindst blive godt underholdt.   Ved hjælp af NLP, psykologi, aflæsning af tells og kropssprog, micro expressions og meget udviklede observation færdigheder vil I få oplevelsen af, at intet er umuligt. I får også et show med psykologiske tanke stunts, og hvor I og jeres gæster vil påvirke hinanden til, at tingene kommer til at ske. Adam’s gode kommunikations- og mentale færdigheder vil gøre, at I får oplevelsen af at blive læst, påvirket og mentalt kontrolleret.   Det er et tankevækkende, inspirerende og ikke mindst underholdende show, som tilpasses den gruppe, Adam optræder for.   Hver uge imponere Adam publikum med det vildeste mental magi de nogensinde har set – Adam optræder til alt fra private fester og til små og store firmaevents.   Hans shows er enten scene shows eller close magi/tanke stunts der vil overgår der vildeste fantasi.5

Mads Aggerholm

Psykologisk manipulation, Tryllekunstner/Manipulator  Velkommen til et hypnoseshow som ingen andre! Forestil dig en aften fyldt med mystik, fascination og sjov, hvor du kan opleve kraften i hypnose og få indblik i en hypnotisørs forbløffende evner.   I dette unikke show får du mulighed for at opleve, hvordan dit sind kan åbnes for utrolige oplevelser og hvordan du kan udforske de dybere lag af din egen bevidsthed. Vores hypnoseshow er designet til at underholde, forundre og forbløffe dig på enhver tænkelig måde.   Men hvad gør vores show endnu mere specielt? Udover den hypnotiske oplevelse får du også muligheden for at lære om de fascinerende teknikker, der anvendes af en erfaren hypnotisør. Du vil få indsigt i, hvordan hypnose kan bruges til at skabe positive forandringer i livet og hvordan du kan udnytte dit eget potentiale.   Vores hypnoseshow er ikke kun en unik underholdningsoplevelse, men også en lærerig rejse ind i den hypnotiske verden. Du vil blive forbløffet over, hvor meget du kan lære om den menneskelige psyke og om de utrolige færdigheder, der anvendes til at skabe forandring.   Vores dedikerede team af erfarne og talentfulde artister vil sørge for, at du får den bedste oplevelse nogensinde. De er eksperter i at skabe en intim og engagerende atmosfære, hvor du vil føle dig tryg og underholdt hele vejen igennem. Du vil blive imponeret over deres evne til at guide dig ind i en dyb afslapning og hjælpe dig med at opdage de skjulte kræfter i dit eget sind.   Så hvis du er klar til at blive fortryllet, underholdt og lære noget nyt, så er vores hypnoseshow med en dygtig hypnotisør det perfekte valg for dig! Kom og oplev en aften fyldt med magi, mystik og masser af grin. Du vil gå derfra med en følelse af undren og begejstring, og måske endda med et nyt perspektiv på dit eget sind.4.5

Bugtaleren Daniel Odvig

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Aktiviteter, Dansk Standup, Fyn, Impro comedy, Impro-lege, Konferencier, Midtjylland, Nordjylland, Psykologisk manipulation, Sjælland, Skuespiller, Sønderjylland, Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorStår du, og skal bruge et festligt og underholdende indslag? Så er Daniel den helt rette! Daniel er en ultra professionel performer, klar til at sætte festen i gang, med sine fantastiske bugtalerdukker. Bliv tryllebundet af bugtaleriets kunst, og oplev en dukkes personlighed komme til live. I løbet af showet, vil Daniel altid indblande publikum, i form af sjove indslag og skøre gags. Dukken Max, er nok en af de fineste, håndlavede dukker, der er produceret. Der er meget få i Danmark, som optræder med en specialdukke som ham. Han er noget for sig selv og må mange gange sættes på plads af Daniel, selvom det ikke hver gang er Max’ skyld. Alle vil elske den lille charmerende fyr. Showets indhold, tilpasses naturligvis lejligheden. Alt efter om det drejer sig om en rund fødselsdag eller julefrokost, virksomhedsfest, konfirmationen  osv. Showet kan bookes i sin fulde længde 30-40 min. eller dele det op i 2 x 20 min. Hvis dette ønskes. Et show med lattergaranti og en oplevelse man sent vil glemme.   Anmeldelse af showet. Jonas Stimose ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Et multitalent med showbizz i blodet! Daniel er en yderst flittig entertainer, som har en tydelig begejstring for sit arbejde.   Lokalbus Ishøj ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var et super godt show. Alle voksne mennesker var godt tilfreds med showet. Kan kun anbefale at hyre Daniel.   Jannik Agersten Nielsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Underholdning fra start til slut, satte god stemning på festen. Daniel er meget levende og lytter til gæsterne. Kan varmt anbefales. En glad fyr, med et dejligt smittende humør.   Jacob Flemming Hansen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde fornøjelsen af Daniel i vores Cafe og vi må sige at publikum morede sig. Det er ikke sidste gang vi har haf besøg af Daniel og hans morsomme kammerat.   I kan selvfølgelig også booke Max og Daniel til messer og udstillinger. Det vil give en god reklame og automatisk få en masse opmærksomhed, hvor i vil skille jer ud fra andre deltagende.

Kristian Skovbo

Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorKristian Skovbo er tryllekunster, entertainer og konferencier, som på en unik måde kombinerer magi, mind-control og showmanship - tilsat en stor portion humor. Glem alt om tryllekunstnere med den høje hat og kaninerne, Stand-up Magic er moderne underholderning, der rammer bredt. Kristians show “Stand-up Magic Show” består af mind-control, fingerfærdighed og  magi –  det hele krydret med sjove jokes, så lattermusklerne bliver rørt. Med stor situationsfornemmelse, griber han sjove kommentarer og situationer – hvilket gør showet nærværende. Om Kristian Skovbo Siden 2000 har Kristian Skovbo optrådt til et hav af firma og private fester rundt om i landet, og sprang i 2006 ud som tryllekunstner på fuld tid. Han har flere gange været i USA for at samle inspiration og har optrådt på  “Magic Castle” i Hollywood, “Magic Bar” i Stockholm og sat shows op forskellige steder i landet.

Brainstorm – Hypnose og manipulation

Psykologisk manipulation, Tryllekunstner/ManipulatorHypnotisør Mads Aggerholm og mentalist Adam Aldridge har kombineret deres ekspertise for at skabe det enestående show "Brainstorm." Dette show er blevet varmt modtaget af publikum overalt, der har oplevet en underholdende, sjov og dybt imponerende forestilling, der passer perfekt til alle typer begivenheder. "Brainstorm" er en unik oplevelse, der udforsker de fascinerende aspekter af vores hjerne. Showet kombinerer to spændende discipliner: tankekontrol, tankelæsning, manipulationer og hypnose. Publikum bliver taget med på en rejse ind i den mystiske verden af sindets kræfter og får mulighed for at opleve disse fænomener på tæt hold. "Brainstorm" er ikke kun forbeholdt en bestemt type begivenhed; det kan tilpasses enhver lejlighed. Om det er en firmafest, et bryllup, en fødselsdag eller enhver anden begivenhed, hvor du ønsker at give dit publikum en uforglemmelig oplevelse, er dette show det perfekte valg. Med Mads Aggerholm og Adam Aldridge's "Brainstorm" kan du være sikker på at levere en uforglemmelig og tankevækkende oplevelse til dit publikum, en oplevelse, de vil tænke tilbage på med begejstring i lang tid fremover. Gør din begivenhed mindeværdig med "Brainstorm" – en dybt fascinerende rejse ind i sindets mysterier. Der er også mulighed for at booke foredrag/demo shows hvor der vises forskellige hypnose ting og manipulationer og der kan spørges ind til alt omkring hypnose og manipulation med mulighed for at lære lidt teknikker. Showet: Brainstorm kan passe til firmafester, bryllupper, fødselsdag eller andre events hvor publikum virkelig skal have en oplevelse de sent vil glemme.  

Lars Udengaard

Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorTRYLLESHOW Karakteristisk for mit trylleshow er humor. Stilen er på en gang selvironisk, fantastisk, elegant og frem for alt komisk. Jeg bruger altid frivillige fra publikum, og det eneste jeg skal bruge er et bord, så sørger jeg for resten. Jeg har gennem årene optrådt mere end 1000 forskellige steder. Jeg tryller til enhver lejlighed: Firmafesten, jubilæer, byfester, barnedåber, konfirmationer, runde fødselsdag, polterabender, institutioner, foreninger etc. Jeg tilpasser showet efter alder og antal. FIRMETS HEMMELIGHED Jeg besøger jer eller holder et møde med jer. Her undersøger jeg firmaets DNA og får lidt stikord om jeres nøglemedarbejdere. Alle disse informationer omsætter jeg til jokes og fletter det sammen med magi.  Som måske den eneste tryllekunstner i dette land laver jeg også et koncept hvor jeg tager fusen og pulsen på jeres virksomhed. Jeg undersøger jer grundigt inden og lader showet blive fyldt med kommentarer og observationer på jeres organisation. Jeg kalder det “Firmaets hemmelighed”  "Tusind TAK for et vanvittig sjovt og underholdende indslag til vores julefrokost Lars Udengaard 🥳 De varmeste anbefalinger herfra 👌🏼"- Stine Guldbæk, Fængslet i Horsens. "Det gik fuldstændigt forrygende. Alle synes at det var en fantastisk afslutning på oplæggene og du fik flettet dagens oplevelser rigtig flot ind i dit show. Nu er min udfordring bare hvordan jeg skal overgå det næste gang." – Christina Kjær Næstformand i IDA  4.5

Kim Andersen

Dansk Standup, Kendt fra TV, Komikere, Midtjylland, Område, Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorKim Andersen har mange års erfaring i at levere professionel underholdning til firma arrangementer og private fester i ind og udland. Kims vigtigste opgave er, at få jeres gæster til at grine og slappe af. Det gør han ved hjælp af en perfekt kombination af; magi, comedy og tankelæsning. Showet har godt med kant, så der bliver noget at snakke om længe efter og Kim inviterer en håndfuld gæster fra selskabet med på scenen, så de bliver en aktiv del af showet. Du skal booke Kim Andersen for at få mindeværdig underholdning bestående af en blanding af komik og tryllekunst. Kendt fra Semifinalist ved DM i stand-up 2018 Opvarmer for: Heino Hansen, Torben Chris og Thomas Warberg Wulf og Venner Brian Mørk Show  

Mortenn

Område, Sjælland, Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorMortenn er ikke bare én af landets allerdygtigste tryllere… Han er også anerkendt for sin kreativitet af andre i underholdningsbranchen, hvor han har lært fra sig i både ind- og udland. Du får et super sjovt og topprofessionelt show med Mortenn bag roret. Mortenn kan tilbyde en bred vifte af underholdning. Lige fra comedy magic til close-up trylleri, skræddersyr Mortenn sit show i samarbejde med arrangøren. Ikke ét show er ens og der er garanti for måben, undren og begejstring fra publikum. Han er specielt egnet til fødselsdage, konfirmationer, julefrokoster, bryllupper og messer. Kendt fra Optrådt i ind- og udland. (Las Vegas, Skandinavien, m.m.) 9 års trylle-, scene- og gøglererfaring Vinder af Nordic Championship of Magic 2018 Vinder af DM i Close-Up Trylleri 2016, 2017 Kendt fra DR1-programmet “De Skjulte Talenter” Verdensmester i tryl 2022

Maddox Dixon

Kendt fra TV, Komikere, Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorMaddox Dixon blev kendt på det britiske TV-program, Britian Got Talent. Derfra tog det hurtigt fart, Maddox har tryllet og imponeret alle fra små til store, fra Simon Cowell til oliesheiker i østen. Vi her hos B Entertained fik æren af at hive ham til lille Holstebro her i Danmark og derfra fik vi den enestående mulighed at booke ham ud til private arrangementer i Danmark. Så hvis du er klar på at tabe hat, briller og underkæben når Maddox tryller så smid os en booking forespørgsel! Kendt fra Britian Got talent

Anders Andresen

Dansk Standup, Komikere, Område, Sjælland, Tryllekunstner, Tryllekunstner/Manipulator Anders er ikke født med et ar i panden formet som et lyn, eller vokset op blandt magiske dværge. Men på trods af en ikke særlig magisk opvækst, lever han i dag af at underholde og tryllebinde andre. Trylleri startede tidligt som en hobby, der langsomt udviklede sig til en levevej. Siden 2008 år har Anders optrådt professionelt til diverse privat- og firma arrangementer. Når Anders optræder ved man aldrig hvad der kommer til at ske, men man kan forvente en ting – og det er at blive underholdt! Han mixer tryl og comedy på en meget “nede på jorden” måde, så folk kommer til at grine og have det sjovt, men samtidig blive efterladt uden at forstå hvad der lige skete. Så mangler du underholdning til dit arrangement, kan du roligt booke Anders. Det vil give dine gæster noget at snakke om resten af dagen og i lang tid efter. Kendt fra Comedy Zoo

Karsten Sørensen

Fyn, Midtjylland, Nordjylland, Psykologisk manipulation, Sjælland, Sønderjylland, Tryllekunstner/ManipulatorLeder I efter en entertainer, der kan skabe stemning og forbløffelse blandt gæsterne? Mentalist Karsten Sørensen har siden 2007 optrådt til arrangementer i hele landet. Fra Intime events med fem gæster til større sceneshows med over 1000 deltagende, derfor er han komfortabel i at underholde uanset størrelsen af arrangementet. Flere tusinde har allerede oplevet hans evne til at skabe fascination og forbavselse, en evne som har gjort, at tidligere kunder har booket ham igen og igen. Man vil opleve, at han læser sig frem til ting som kun er inde i tilskuerens hoved, forudsigelser forskellige ting, manipulerer jer til at vælge præsis den ting han vil have jer til m.m. Karsten udfører et utroligt show, mens han inviterer flere publikumsmedlemmer til at deltage på scenen. I vil med garanti opleve noget i aldrig har set eller hørt før. Show til firmaarrangement Skal jeres firmaarrangement huskes? Karsten er psykologisk entertainer med fokus på kropssprog, verbal kommunikation og observationer. I vil opleve forudsigelser, tankelæsning og andre spændende eksperimenter, her vil han prøve at finde frem til ting, navne, ord, pinkoder som gæsterne tænker på. Det vil med garanti give gæsterne til arrangementet noget at tale om, både under og efter festen. Hans show foregår for hele selskabet så alle er involverede og bliver en del af showet. Et show varer omkring 30 minutter (eller efter aftale) under showet vil i få rørt lattermusklerne og vakt undren.

Rune Klan

Dansk Standup, Engelsk Standup, Kendt fra TV, Komikere, Område, Sjælland, Skuespiller, Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorKarrieren som tryllekunstner startede i 1989 og han har siden optrådt et utælleligt antal gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel. En af Danmarks bedste komikere og en af verdens bedste tryllekunstnere i én og samme person. Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på!  Rune Klan kan bookes til det meste og er et stensikkert kort til alle slags fester og arrangementer. Rune er 40 år, men har stadig ingen børn at holde øje med. Det faktum, samt en ustyrlig portion ’hittepåsomhed’ giver optimale betingelser for at udvikle og levere komik og tryl i verdensklasse til publikum, som han bare ikke kan stoppe med at elske. Kendt fra Håbefuld (2020), one-man show Barnløs (2017), one-man show Tomgang (2013-nu), TV2 Zulu Det Stribede Show (2013), one-man show Det Blå Show (2010), one-man show Tak For I Aften ON TOUR (2008), TV2 Zulu, sketchshow med Mick Øgendahl Tak For I Aften (2007), TV2 Zulu, sketchshow med Mick Øgendahl Rune Klan går Large (2007), one-man show

Lasse Kvist

Psykologisk manipulation, Tryllekunstner/ManipulatorMed humoren som omdrejningspunkt, og sin unikke kombination af hypnose, tankelæsning og psykologisk manipulation, efterlader Lasse sit publikum med ømme lattermuskler og en uforglemmelig fællesoplevelse. Lasse Kvist er en af Danmarks mest erfarne showhypnotisører og mentalister, og har gennem en årrække skabt forundring og glæde til firmaarrangementer i hele landet. Showet er et energiboost til enhver fest, et forfriskende afbræk i konferencen og en uforglemmelig oplevelse med dine gæsters oplevelse i højsædet. Kendt fra bl.a.: Hjernehviskerne Hypnotisøren fra Skive 5

Gitte Jensen

Fyn, Midtjylland, Nordjylland, Område, Sjælland, Sønderjylland, Tryllekunstner, Tryllekunstner/ManipulatorMagisk underholdning til jeres fest Gitte kommer gerne og underholder hele familien til konfirmationen, fødselsdagen eller byfesten. Vil i gerne snydes for sjov og have noget at snakke om længe efter at underholdningen er ovre, så er et trylleshow med Gitte måske lige det i er på udkig efter. Gitte underholder både unge og gamle med et glimt i øjet. En magisk oplevelse, hvor der også gerne må grines.