cover photo
  • Lars Udengaard

    Artist

Book Lars Udengaard

TRYLLESHOW

Karakteristisk for mit trylleshow er humor. Stilen er på en gang selvironisk, fantastisk, elegant og frem for alt komisk.

Jeg bruger altid frivillige fra publikum, og det eneste jeg skal bruge er et bord, så sørger jeg for resten. Jeg har gennem årene optrådt mere end 1000 forskellige steder.

Jeg tryller til enhver lejlighed: Firmafesten, jubilæer, byfester, barnedåber, konfirmationer, runde fødselsdag, polterabender, institutioner, foreninger etc. Jeg tilpasser showet efter alder og antal.

FIRMETS HEMMELIGHED

Jeg besøger jer eller holder et møde med jer. Her undersøger jeg firmaets DNA og får lidt stikord om jeres nøglemedarbejdere. Alle disse informationer omsætter jeg til jokes og fletter det sammen med magi.

Som måske den eneste tryllekunstner i dette land laver jeg også et koncept hvor jeg tager fusen og pulsen på jeres virksomhed. Jeg undersøger jer grundigt inden og lader showet blive fyldt med kommentarer og observationer på jeres organisation. Jeg kalder det “Firmaets hemmelighed”

“Tusind TAK for et vanvittig sjovt og underholdende indslag til vores julefrokost Lars Udengaard 🥳 De varmeste anbefalinger herfra 👌🏼”- Stine Guldbæk, Fængslet i Horsens.

“Det gik fuldstændigt forrygende. Alle synes at det var en fantastisk afslutning på oplæggene og du fik flettet dagens oplevelser rigtig flot ind i dit show. Nu er min udfordring bare hvordan jeg skal overgå det næste gang.” – Christina Kjær Næstformand i IDA

 

Få en smagsprøve på Lars Udengaard


Anmeldelser

Lars var meget underholdende og dynamisk på scenen, det var en smart indhold med kreativ kontekst, der får en til at tænke over hans show. Jeg kan varmt anbefale ham :)


Samira Nader Assaad

Comwell A/S

Lars var sjov og dygtig, havde virkelig god forbindelse til publikum


Stig Knudsen

Sølvbryllup

Book Lars Udengaard

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Lars Udengaard vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Lars var meget underholdende og dynamisk på scenen, det var en smart indhold med kreativ kontekst, der får en til at tænke over hans show. Jeg kan varmt anbefale ham :)


Samira Nader Assaad

Comwell A/S

Lars var sjov og dygtig, havde virkelig god forbindelse til publikum


Stig Knudsen

Sølvbryllup

Kontakt

Lars Udengaard på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk