fbpx

Book selskabslokaler i Aarhus med B Entertained | Få et uforpligtigende tilbud her

Vis kort

Du finder dit næste selskabslokale i Aarhus lige her. På B Entertaineds hjemmeside finder du et bredt udvalg af gode festlokaler i alt fra Aarhus og omegn til Aarhus C. Du finder alt fra lokaler til ungdomsfest i Aarhus til leje af forsamlingshus og billige festlokaler i Aarhus. Hvad end du holder stor familiefødselsdag, firmafest eller julefrokost, så har vi helt sikkert lokalet til dig.

Vælg B Entertained som booker af dit selskabslokale i Aarhus

Hos B Entertained har vi samlet alt det bedste fra både festlokaler i Aarhus og den allerbedste underholdning og aktiviteter i Aarhus. Vi gør det nemt for dig at arrangere din næste fest, når du kan booke både underholdning og lokaler her hos os. Vores underholdning spænder bredt fra de bedste danske komikere til live musikquiz og cocktailkurser.
B Entertained er et management- og bookingbureau. Vi gør hver dag vores bedste for at give dig en nem og god oplevelse med at booke selskabslokaler og underholdning i Aarhus. Vi består af engagerede og kompetente medarbejdere, som har mange års erfaring i underholdningsbranchen og med at booke. Derfor er du også altid velkommen til at ringe ind til os på: tlf. +45 51 53 91 53.
Men med vores nye bookingportal har vi dog gjort det nemt for dig at klare bookingen selv. Vi har nemlig fjernet os selv, mellemmanden, fra ligningen, når du booker selskabslokaler i Aarhus igennem os. Det sparer dig nemlig både tid og penge. Gennem os har du mulighed for at opnå direkte adgang til de ansvarshavende for dit valgte festlokale i Århus. Helt gratis og uforpligtende. Du kan læse mere om bookingportalen nedenfor.

Med B Entertained som bookingselskab får du:

 • Et bredt udvalg af alt fra billige festlokaler i Aarhus C til fine og store selskabslokaler i Aarhus og omegn
 • Erfarne medarbejdere, der sidder klar til at guide dig og svare på dine spørgsmål
 • En professionel viden om selskabslokaler, og hvordan man udnytter dem bedst
 • Vi giver altid få et gratis og uforpligtende tilbud
 • Sådan booker du et selskabslokale hos B Entertained

  Du booker et selskabslokale i Aarhus lige her på hjemmesiden. Du starter din booking ved at udfylde en forespørgselsformular her på siden. Du skal bl.a. notere antallet af gæster og beliggenheden. Den udfyldte forespørgselsformular sendes herefter direkte til dit valgte festlokale til leje i Aarhus. Og nu er der direkte kontakt imellem dig og den ansvarshavende for dit ønskede selskabslokale. Herefter kan I sammen gå i dialog om den endelige aftale. Det sparer dig både tid og penge, når vi har skåret mellemleddet fra. Og husk, at en forespørgsel igennem B Entertained altid er gratis og uforpligtende.

  Hvad synes andre om B Entertained?

  Læs nogle af vores tidligere kunders anmeldelser af B Entertained herunder. Du er også mere end velkommen til at læse mere på vores side på Trustpilot.
  ”Formidabel kundeservice, havde problemer en lørdag aften og fik svar indenfor 10 minutter. Alt blev ordnet og fik styr på mine billetter. Dette er min første trustpilot anmeldelse og må sige det er udelukkende fordi servicen simpelthen var kanon at jeg giver mig tid til dette. En tak skal lyde til Martin fra B Entertained”
  ”En oplevelse som bare var perfekt. Martin var virkelig hjælpsom og jeg fik en betjening hvor man ikke kan sætte en finger. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem”

  Start din booking hos B Entertained i dag

  Du starter din booking ved at udfylde en forespørgselsformular her på siden. Og når du har trykket ’send’, så er du allerede halvvejs. Nu mangler den endelige aftale blot at komme i hus, og det sker i en dialog mellem dig og den ansvarshavende for dit valgte selskabslokale i Aarhus.
  Vi glæder os til at hjælpe dig godt i gang med din næste fest i Aarhus.