Book en foredragsholder hos B Entertained

Et foredrag kan være mange ting, og et foredrag kan have mange forskellige afskygninger. Et foredrag kan være sjovt. Det kan være oplysende. Det kan også være tankevækkende. Og det kan være informerende. Eller det kan indeholde alle ting på én gang. Det kan efterlade publikum med stof til eftertanke. Folk kan sidde tilbage med et smil på læben og ondt i maven af grin. Og det kan efterlade publikum både eftertænksomme og underholdt. Faktisk er der ingen grænser for, hvad et foredrag kan indeholde, og hvilken form det kommer i. Fordelen for dig er derfor, at lige meget hvad du ønsker af dit foredrag, så kan du finde det lige her.
Book foredragsholder hos B Entertained, hvis du ønsker:

 • Et bredt udvalg af kendte foredragsholdere
 • Et bredt udvalg af kendte foredragsholdere
 • En god og personlig service i et tæt samarbejde mellem os, dig og din udvalgte foredragsholder

Find foredragsholdere her

Vis alle foredragsholdere ()
Adfærd ()
Historie ()
Kendte ()
Michelin Mad ()
Ledelse ()
Musik ()
Selvværd ()
True Crime ()

Book en foredragsholder til dit næste arrangement

Hvis du skal booke et foredrag til dit næste arrangement, så er du kommet til det rette sted! En foredragsholder er den rigtige underholdning for dig, som ønsker at give dig og dine kolleger, gæster eller bekendte en mindeværdig aften. Foredrag beriger dig og dit publikum med ny viden og nye perspektiver på en underholdende måde.

B Entertained er et booking-, management- og produktionsfirma, og vi specialiserer os i at sende god og festlig underholdning lige til døren. Vi repræsenterer en udvalgt palette af dygtige og erfarne foredragsholdere. Fælles for alle foredragsholdere er, at deres foredrag giver stof til eftertanke, og at de forstår at levere deres budskab på en underholdende måde. Med en humoristisk vinkel vender og drejer de deres emne, mens seriøsiteten omkring emnerne bibeholdes.

Vi har et stort udvalg af kendte foredragsholdere

Hos B Entertained finder du mange kendte navne blandt vores store udvalg af foredragsholdere. Du finder bl.a.:

 • Landsholdstræner i herrehåndbold, Nikolaj Jacobsen
 • Skuespiller og tegnefilmsdubber, Lars Thiesgaard – Manden med de 1000 Stemmer
 • Peter og Alexander fra podcasten ’Vanvittig Verdenshistorie’
 • Komiker og karakterskaber, Mr. T
 • Iværksætter, Jonathan Løw
 • Henrik og Klaus fra podcasten ’Rockhistorier’

I vores udvalg finder du kendte foredragsholdere med emner, der spænder bredt. Derfor kan vi også sikre os, at du kan finde noget, der falder i både dig og dine gæsters smag.

Book foredragsholder hos os, hvis du ønsker en erfaren og kendt foredragsholder til dit næste arrangement.

Søger du et humoristisk foredrag?

Et foredrag behøver slet ikke at være kedeligt! Det kan faktisk være hylende morsomt. En god foredragsholder kan tage næsten ethvert emne og gøre det underholdende. Blandt vores foredragsholdere finder du bl.a. også komikere. I et foredrag brugers de deres særligt humoristiske historiefortællingsevner til at tale om et givent emne. Heriblandt kan du uden tvivl booke et foredrag, som kan få dig og dine gæster til at grine.

Hos B Entertained er du garanteret et udvalg af dygtige foredragsholdere. De forstår at gøre fx historiske begivenheder, arbejdsliv og ledelsesstil, og en sundere livsstil, til både spændende og humoristiske foredrag. Book dit foredrag hos os, hvis du ønsker at underholde på en både informativ og humoristisk måde.

Hvad handler foredragene om?

Herunder er en oversigt over nogle af de emner, som tages op af vores dygtige og erfarne foredragsholdere:

 • Historiske begivenheder fortalt med masser af humor
 • Håndbold fortalt af Danmarks landstræner i herrehåndbold
 • Arbejdsliv fra en af Danmarks førende ledelseseksperter
 • Rockhistorier fortalt af to alvidende musikentusiaster
 • Op- og nedturene i livet, og hvordan man går fra at være en del af det kriminelle miljø til at underholde tusindvis af mennesker med sine sjove videoer
 • En fortælling fra en tidligere indsat og alkoholiker, som vendte sit liv på kanten til et liv med villa, Volvo og vovse
 • Rejsen fra ’Rigtig Mand’ til en ny og sundere livsstil
 • Livet som tegnefilmsdubber- og instruktør
 • Foredrag fra en ’iværksætterguru’, som kan gøre dig klogere på bl.a. ledelse, innovation, iværksætteri og motivation

Hos B Entertained finder du et bredt udvalg af spændende og underholdende foredrag. Og du kan vælge lige netop dét foredrag, der passer bedst til dig og dit næste arrangement.

Derfor skal du booke et foredrag hos B Entertained

Du skal booke et foredrag hos os, hvis du ønsker humoristiske foredragsholdere. Du skal booke hos os, hvis du leder efter en medrivende og inspirerende foredragsholder. Og du skal booke en foredragsholder hos os, hvis du gerne vil have en uforglemmelig aften med spændende og sjov underholdning til dig og dine gæster.

Herunder finder du en oversigt over B Entertained’s dygtige og erfarne foredragsholdere. Du kan klikke ind på de enkelte foredragsholdere for at læse mere om deres foredrag og se en video med en lille forsmag. Her vil du også finde ud af, at nogle af vores foredragsholdere kan tilpasse foredraget til netop dit arrangement. Fx kan du vælge, om ’Rockhistorier Live’ skal tage udgangspunkt i en bestemt kunstners karriere, et specifikt tema, eller om det skal være et mixtape.

Prisen på foredraget vil afhænge af dit specifikke arrangement, og varigheden vil afhænge af din udvalgte foredragsholder. Derfor beder vi dig om at ringe til os eller sende os en forespørgsel her på hjemmesiden – så giver vi dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne

B Entertained specialiserer sig i at bringe god underholdning lige til døren. Derfor sidder vi også klar til at booke en foredragsholder i tæt samarbejde med både dig og din udvalgte foredragsholder. Send os derfor gerne en forespørgsel lige her fra hjemmesiden, eller ring til os på: +45 51 53 91 53.

Vi ser frem til at modtage dit opkald eller din forespørgsel!