Book René Pehrson

René Pehrson er kendt fra sin deltagelse i Rigtige Mænd i 2021. René tager jer med på sin vilde rejse i tv-programmet fra start til slut, og fortæller om den nye livsstil. René Pehrson leverer en masse håndværker-humor, og der er garanti for rigtig mange grin!

René fortæller lidt om hvordan det hele startede med hans deltagelse i Rigtige Mænd:

“Min kone meldte mig til uden jeg viste det, da hun var ved og være lidt træt af, at jeg hele tiden kom med ambulancen pga. min livsstil. Jeg kunne ikke selv se hvorfor det er så galt, jeg kom jo altid hjem igen.

Igennem programmet fik jeg mine øjne op for sundheden, og øjnene op for, at jeg nu kan være der for mine børn, og blive fri for sygedomme som banker hårdt på døren. Jeg har fået ca 20 år mere at leve i,  selvom jeg må indrømme, at det dæleme er længe og skal betale moms. ”

Kendt fra

  • DR tv-programmet Rigtige Mænd – sæson 4

Anmeldelser

Hej Rene Tusind tak for den fantastiske underholdning til min søn og svigerdatters bryllup. Du fik inddraget Brudeparret i dit show, til stor morskab for hele selskabet, ikke mindst for Brudeparret, som ikke viste du kom. Alle de unge mennesker i lokalet blev underholdt - ja selv bedstemor i rullestol kunne ikke holde latteren tilbage, og det kunne vi lidt ældre nu heller ikke. En enkelt gæst fik grinet så meget, at hun næsten ikke kunne trække vejret. Jeg gir dig 5 stjerner Rene!


Gitte Lønstrup Jakobsen

Bryllup

Book René Pehrson

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på René Pehrson vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Hej Rene Tusind tak for den fantastiske underholdning til min søn og svigerdatters bryllup. Du fik inddraget Brudeparret i dit show, til stor morskab for hele selskabet, ikke mindst for Brudeparret, som ikke viste du kom. Alle de unge mennesker i lokalet blev underholdt - ja selv bedstemor i rullestol kunne ikke holde latteren tilbage, og det kunne vi lidt ældre nu heller ikke. En enkelt gæst fik grinet så meget, at hun næsten ikke kunne trække vejret. Jeg gir dig 5 stjerner Rene!


Gitte Lønstrup Jakobsen

Bryllup

Kontakt

René Pehrson på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk