cover photo

Book Pelle Lundberg

Pelle Lundberg er en afslappet mand på scenen, der lige nu stormer frem i den danske comedy branche. I 2018  modtog han branchens ros og anerkendelse, da han modtog Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

Podcaster, komiker, de sociale medier. Pelle har bredt sit talent ud på mange forskellige platforme, og vi er sikre på at du har stødt på et af hans mange forskellige projekter de seneste par år. Er dette ikke tilfældet, så er det på tide du gør noget ved det ihvertfald! Du kan starte med at høre hans podcast “Flyverskjul”, hvor Pelle bruger sin journalistuddannelse til at lave spændende interviews af danske komikere og underholdere – Dernæst kan du tjekke podcasten “Dahlgårds Tivoli Podcast” hvor Pelle gennemgår reality serien som nærmest har fået kult status 20 år efter den blev sendt. Til sidst så kan du svinge ind forbi TV2 Zulus facebookside, og se en af Pelles videoer som virkelig er godt skruet sammen.

Kendt fra

  • Dahlhårds Tivoli Podcast
  • Flyverskjul Podcast
  • Talentpris vinder – ZULU Comedy Galla

Få en smagsprøve på Pelle Lundberg


Book Pelle Lundberg

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Pelle Lundberg vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Pelle Lundberg på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk