cover photo

Book Benjamin Jeppesen

På trods af Benjamins forholdsvis korte karriere i en relativ høj alder (debuterede Marts 2017), så har han alligevel formået, at finde sig til rette og bare være sjov.

Til hverdag optræder han rundt omkring i hele landet, dog primært i sin hjemby Odense. I 2018 var Benjamin bla. opvarmer for Danmarksmestren i Stand Up. 18, Phillip Devantier, på hans turne med showet ” En Rigtig Mand?”. I 2019 har Benjamin fået tjansen som opvarmer på komikeren Nicolaj Langes onemanshow ‘Mere Skæg End Nogensinde’ som han har fået stor ros for.

Han fanger ret hurtigt sit publikum med sin  lune jokes og fortællinger, om han finurlige hverdag og de udfordringer der følger med, når man har været i forhold i mange år og har fået børn. Der bliver gjort grin med ham selv og hans familie, men også observationer uden for hjemme, får en tur. Der er garanti for et godt grin, om man så er ung eller gammel. Benjamin er sjov.

Kendt fra

  • Semifinalen ved DM i Stand Up 2019

Få en smagsprøve på Benjamin Jeppesen


Anmeldelser

Kanon fedt show. Jeg som booker fik meget ros over at have booket Benjamin. :) Og som flere kom og sagde bag efter. Så var ham der da meget sjov. Og virkede slet ikke nervøs. Og godt forberedt ;) Vi Takker i vært fald i landbo-Ungdom ;)


Mikkel Dreyer

Midtfyns Landbo Ungdom

Det var HELT FANTASTISK! KÆFT DET VAR SJOVT, WAUW ❤


Thomas Linde Nielsen

NetIP

Book Benjamin Jeppesen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Benjamin Jeppesen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kanon fedt show. Jeg som booker fik meget ros over at have booket Benjamin. :) Og som flere kom og sagde bag efter. Så var ham der da meget sjov. Og virkede slet ikke nervøs. Og godt forberedt ;) Vi Takker i vært fald i landbo-Ungdom ;)


Mikkel Dreyer

Midtfyns Landbo Ungdom

Det var HELT FANTASTISK! KÆFT DET VAR SJOVT, WAUW ❤


Thomas Linde Nielsen

NetIP

I forbindelse med vores årlige firma sommerfest havde vi den store fornøjelse af et vanvittigt sjovt indslag fra Benjamin. Selskabet spændte vidt både aldersmæssigt men også arbejdsfunktioner. Alt fra direktøren, kontorpersonale til teknikere i marken. Benjamin formåede at fange os ALLE fra start til slut og han fik skabt et helt personligt show med direkte referencer til firmaet. Der blev virkelig grint, højlydt. Det kunne ikke have været en bedre start på en festlig aften. Alle har rost Benjam


Katrine Fog

Eltel Networks A/S

Vi var rigtig glade for Benjamins indslag. Der har kun været positive tilbagemeldinger. Alle synes, at han var rigtig morsom. Så alt i alt har jeg været rigtig godt tilfreds.


Lisbet Hyldedahl Ambrosi

fødselsdag

Vores julefrokost blev afholdt den 18.3.2022 og vi har haft Benjamin Jeppesen på besøg for at lave Stand up for os. Det han talte om kunne enhver finde sig selv i og vi har grinet mega meget, så meget at tårer trillede ned ad kinden og vi har hygget os maks. Kontakten med bentertained og Benjamin var meget ukompliceret og gjorde at vi følte os godt tilpas med vores valg til underholdningen. Vi vil gerne takke Benjamin for en dejlig show og mange gode grin.


Peggy

Dansani A/S

Vi havde en rigtig god julefrokost. Benjamin Jeppesen var virkelig god. Det var et super friskt show og han fangede hurtigt vores jargon.


Anne-Mette

HS Tarm

Benjamin Jeppesen ringede et par dage i forvejen for at få lidt info om min mand(fødselaren) og om selve stedet. Det var faktisk rigtigt rart at høre, hvor engageret han var og at han også glædede sig til arrangementet. Benjamin kom godt en halv time før og fik lige en briefing.Da alt var på plads, præsenterede jeg Benjamin og han gik på... Det var helt genialt, han ping pongede lige tilpas med selskabet og fyrede den selv Maks af...😊

Benjamin var en positiv oplevelse. Sjov og sympatisk. Vores gæster kunne virkelig godt lide ham og kan kun anbefale ham.

Benjamin var frisk på at løse den meget atypiske opgave med kun 15 gæster, halvdelen børn. Han fangede stemningen rigtigt fint, og alle var glade.

Hvor er vi glade for at vi valgte Benjamin til vores konfirmation . Han var super god og sjov, ja selv vores bedsteforælder på 75-80 år var så meget underholdt, det længe siden at vi har set dem grine så meget😂 Og konfirmanderne var så glade for hans besøg😀Han gav bare dagen et ekstra pift og vi kan kun anbefale ham. Så sjov og flink fyr.

Vi var absolut tilfredse med leveringen. Benjamin var god til at spotte, hvad jeg ønskede. Var god til at spørge ind til for at finde grænsen iht konfirmanden - uden at støde nogen👍🏼 Gæsterne var begejstrede! Så tak for dejlig underholdning - det gjorde bare vores dag endnu sjovere😃