Benjamin Jeppesen

Følg Benjamin
Book Benjamin Jeppesen

E-mail: martin@bentertained.dk

Telefon: +45 51 53 91 53

Book Benjamin Jeppesen

Hvem er Benjamin Jeppesen?

På trods af Benjamins forholdsvis korte karriere i en relativ høj alder (debuterede Marts 2017), så har han alligevel formået, at finde sig til rette og bare være sjov.

Til hverdag optræder han rundt omkring i hele landet, dog primært i sin hjemby Odense. I 2018 var Benjamin bla. opvarmer for Danmarksmestren i Stand Up. 18, Phillip Devantier, på hans turne med showet ” En Rigtig Mand?”. I 2019 har Benjamin fået tjansen som opvarmer på komikeren Nicolaj Langes onemanshow ‘Mere Skæg End Nogensinde’ som han har fået stor ros for.

Han fanger ret hurtigt sit publikum med sin  lune jokes og fortællinger, om han finurlige hverdag og de udfordringer der følger med, når man har været i forhold i mange år og har fået børn. Der bliver gjort grin med ham selv og hans familie, men også observationer uden for hjemme, får en tur. Der er garanti for et godt grin, om man så er ung eller gammel. Benjamin er sjov.

Kendt fra

  • Semi Finalen ved DM I Stand Up 2019

 

Få en smagsprøve på Benjamin Jeppesen

Book Benjamin Jeppesen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Benjamin Jeppesen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!