fbpx

Book selskabslokaler i København | Få et uforpligtigende tilbud her

Vis kort

B Entertained tilbyder en stor variation af de bedste selskabslokaler i hele København og omegn. Vi har både til dig, der vil afholde en firmaforsamling i et stort selskabslokale med over 1000 inviterede. Men vi har også et festlokale til dig, som ønsker et mindre arrangement med dine tætteste familie og venner. Hos B Entertained tilbyder vi altså både store selskabslokaler og små selskabslokaler i København. På hjemmesiden kan du bruge vores filtreringsfunktion i søgningen på dine selskabslokaler. På den måde kan du sørge for, at dit næste selskabslokale i København har alle de faciliteter og tjenester, som du ønsker.

Vælg B Entertained som booker af dit selskabslokale i København

B Entertained vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at afholde et godt arrangement. Hos os finder du derfor en platform, hvor du både kan booke dit festlokale og din underholdning i København. Vi har et bredt udvalg af både billige selskabslokaler, store selskabslokaler, små selskabslokaler. Og selvfølgelig også underholdning til enhver smag. Og derfor er vi også sikre på, at vi har noget til dig.
Hos os kan du finde selskabslokaler og festlokaler til både den store familiefest eller firmaets årlige julefrokost. Et lokale kan netop betyde meget for oplevelsen af dit arrangement. Og her står vi til rådighed til at guide dig, så du kan sætte rammerne for det bedst tænkelige arrangement for dig og dine gæster.
Med B Entertained som bookingselskab får du:

 • Et bredt udvalg af alt fra store selskabslokaler til små selskabslokaler til billige selskabslokaler og masser af festlokaler
 • Kompetente og engagerede medarbejdere
 • En professionel viden om selskabslokaler, og hvordan man udnytter dem bedst
 • Vi giver altid få et gratis og uforpligtende tilbud
 • Sådan booker du et selskabslokale hos B Entertained

  Du booker et selskabslokale i København direkte fra hjemmesiden. Du udfylder vores forespørgselsformular, hvor du bl.a. skal tage stilling til antal gæster og beliggenhed. På B Entertaineds hjemmeside har vi også udviklet en filtreringsfunktion, som gør, at du allerede i din søgning på selskabslokaler i København kan sortere efter de faciliteter, som du ønsker. Din udfyldte forespørgsel sendes dernæst direkte til den ansvarshavende ved dit valgte selskabslokale. På den måde undgår du både omkostningerne og den ekstra tid ved at gå udenom B Entertained som mellemled. Vi giver derfor direkte adgang til selskabslokalerne i København gennem vores portal. En forespørgsel er selvfølgelig altid ganske gratis og uforpligtende.

  Læs andres erfaringer med B Entertained

  ”Intet mindre end exceptionelt. Fuldstændig sublim kundeservice fra start til slut 🙌 Havde kontaktet B Entertained for at booke noget Stand up i forbindelse med årets firmajulefrokost. Hold nu K#@t i leverer varen 💪🤩 Uendeligt TAK 🙏 til dig Martin for vanvittig god kundepleje og for at introducere os for Peter Werner, absolut Legend”

  Ofte stillede spørgsmål

  Herunder er et par spørgsmål, som du med fordel kan overveje, inden du booker et selskabslokale eller festlokale i København:
  Hvad koster det at leje et selskabslokale?
  Hos B Entertained tilbyder vi små og store selskabslokaler, og derfor er det også svært at sætte en overordnet pris på booking. Overvej derfor gerne, hvor du ligger henne prismæssigt, når du skal leje et selskabslokale. Ring derfor til os eller send en forespørgsel fra hjemmesiden og få et uforpligtende tilbud på dit ønskede selskabslokale.
  Har selskabslokalet mulighed for overnatning? Har selskabslokalet plads til 80 mennesker? Etc.
  Inden booking kan du overveje, hvad dine ønsker og krav er til et selskabslokale. Her er det en god idé at tænke over fx, hvilke faciliteter du har brug for, hvor mange mennesker I bliver, og hvilket arrangement du gerne vil skabe.

  Start din booking hos B Entertained i dag

  Du starter din booking hos os ved at udfylde vores forespørgselsformular på hjemmesiden eller ved at ringe til os. Forespørgslen giver direkte adgang til den ansvarshavende for dit valgte selskabslokale i København. Men du kan også altid ringe til os på: + 45 51 53 91 53, og så skal vi nok svare på dine eventuelle spørgsmål og hjælpe dig med at komme i mål med din booking.
  Hos B Entertained kan vi også være behjælpelig med at finde den helt rigtige underholdning til dig i København. Kig rundt på hjemmesiden og se vores store udvalg med alt fra komikere til gourmet-oplevelser til spændende og sjove foredrag.