cover photo

Book Lisbeth Zornig Andersen

Udover at være mor til fem børn, så er Lisbeth i dag leder af Huset Zornig som hun selv har stiftet. Tidligere har hun været formand for børnerådet og før det var hun administrerende direktør i Specialisterne, der beskæftiger mennesker med Aspergers syndrom inden for IT. Lisbeth stiftede børnenes IT-fond, som sikrer computere til alle børn som er anbragt.

Lisbeth har været anbragt på adskillige institutioner gennem sin opvækst, fordi hun oplevede misrøgt og misbrug derhjemme. Efter et ophold på Hylleholt Husgerningsskole lykkedes det Lisbeth at komme ind på Københavns Universitet, hvor hun læste cand. polit. med speciale i spilteori. Hun blev efterfølgende ansat som IT-specialist i Danske Bank og KMD.

Lisbeth er en erfaren foredragsholder, forfatter og TV vært. Hun har igennem de sidste 10 år holdt flere end 100 foredrag, udgivet fire bøger, samt været med til at producere flere programmer til TV som har vundet priser pga. dets seertal og indhold.

Kendt fra

  • TV2

Få en smagsprøve på Lisbeth Zornig Andersen


Anmeldelser

Det var bare fantastisk!!! Lisbeth Zornig var nærværende og autentisk og rørte hjerter. Hun gav plads og rum til tilhørenes egne små fortællinger, og viste oprigtig interesse.


Pernille Byrgesen Petersen

Redernes Krisecenter

Book Lisbeth Zornig Andersen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Lisbeth Zornig Andersen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Det var bare fantastisk!!! Lisbeth Zornig var nærværende og autentisk og rørte hjerter. Hun gav plads og rum til tilhørenes egne små fortællinger, og viste oprigtig interesse.


Pernille Byrgesen Petersen

Redernes Krisecenter

Kontakt

Lisbeth Zornig Andersen på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk