cover photo

Book Johnni Gade

Johnni Gade er et af de helt store navne på YouTube i Danmark. Du har måske ikke hørt om ham, men det kan jeg garantere dig at de unge har.

Hvis du er fra Nordjylland har du måske også stiftet bekendtskab med ham da han er tidligere radiovært på ANR. Her vækkede han alle nordjyderne med det prisvindende radioprogram Morgenkøterne.

Programmet vandt nemlig Ekstra Bladets, gyldne mikrofon “årets regionale radioprogram” tilbage i 2018.

Johnni Gade startede sin karriere som freestyle rapper, hvor han er blandt landets bedste. Han har i flere omgange deltaget i MC’s Fight Night, hvor han udviklede sine freestyle evner.

Siden starten er Johnnis videoer blevet set flere milioner gange på youtube. Kunne du tænke dig at blive klogere på hvordan man bliver en superstjerne på youtube? eller måske bare gerne vil underholdes? Johnni er en af de få der kan gøre dig både klogere og underholde dig på en og samme tid.

Book Johnni Gade til et foredrag og bliv klogere på hans verden indenfor youtube, radio og freestyle battles. I kan sågar sende en fra publikum i battle ringen mod ham, men hver beredt på at han ikke lægger fingrene imellem. Heller ikke for betalende publikum.

Så hvis ikke du er en af hans 200.000+ subscribers på youtube, så book ham idag, og du vil næsten med garanti være hans næste fan.

Kendt fra

 • Youtube
 • Twitch
 • Morgenkøterne på ANR
 • MC’s Fight Night
 • Medlem af rapgruppen: “Ordets magt”
 • Vinder af hele tre priser på guldtube i 2017
  • Årets humor
  • Årets virale hit
  • Årets video

 

Få en smagsprøve på Johnni Gade


Anmeldelser

Johnni gjorde det helt fantastisk igen – kæmpe fornøjelse og et stort hit hos skolepatruljeeleverne!


Liv Knoblauch Kofoed-Jensen

Rådet for sikker trafik

Johnni gjorde det fantastisk. Jeg håber, vi skal gentage succesen næste år!


Liv Knoblauch Kofoed-Jensen

Rådet for sikker trafik

Book Johnni Gade

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Johnni Gade vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Johnni gjorde det helt fantastisk igen – kæmpe fornøjelse og et stort hit hos skolepatruljeeleverne!


Liv Knoblauch Kofoed-Jensen

Rådet for sikker trafik

Johnni gjorde det fantastisk. Jeg håber, vi skal gentage succesen næste år!


Liv Knoblauch Kofoed-Jensen

Rådet for sikker trafik

Alt i alt må vi sige, at det var en rigtig fed oplevelse at have besøg af Johnni i huset og børene var totalt oppe og køre over ham og der var virkelig nogen der havde verdens bedste dag! Ingen tvivl om at børnene synes det var superfedt også selv om der til tider blev brugt nogle ret grove og hårde ord under rapbattlen, her må vi også erkende, at der var nogle at forældrene, som var en smule forarget over ordvalgene, så måske man skulle overveje nogle lidt mindre stødende ord, når det er mege


Mikkel Højvang

GAME street mekka

Kontakt

Johnni Gade på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk