cover photo

Book Karsten Green

Efter at have arbejdet en årrække som bartender på stand-up klubben Comedy Zoo, tog Karsten Green i 2004 selv springet op på scenen til DM i stand-up, hvor han endte på en fornem 3. plads.

Karsten blev hurtigt en fast del af den danske stand-up scene, og hans kærlighed og evne til at arbejde med publikum gjorde ham, allerede fra starten, til en dygtig vært og konferencier på diverse open mikes, stand-up shows og musikfestivaler over hele landet.

I 2007 fik TV2 Zulu øjnene op for Karstens talent, da han deltog i TV programmet ´Comedy Fight Club´. Og i årene efter var Karsten en fast del af TV2 Zulus sendeflade. Både på skærmen, men også som manuskriptforfatter og sparringspartner på mange af hans kollegaers TV programmer.

Selvom Tv har fyldt meget i Karstens karriere, er det dog stadig stand-up scenen der har hans kærlighed. Og netop den kærlighed og hans evne til at involvere publikum, har gjort Karsten til en af landets dygtigste komikere.

Karsten sætter en ære i at være velforberedt og han skræddersyr altid showet, så det passer bedst muligt til netop jeres arrangement. Om det er en konfirmation hvor æresgæsten skal være i fokus, en privatfest der skal sparkes godt i gang eller en firmafest hvor cheferne skal grilles, så er Karsten altid et sikkert og hylende morsomt valg som underholdning

HVIS DU BOOKER KARSTEN GREEN

Får I en ekstrem nærværende og sindssyg sjov stand-up komiker der ikke er bange for at udstille sig selv og sine fejl og skavanker. Og dem er der heldigvis en del af. Karsten elsker at improvisere og interagere med publikum og netop hans evner på de områder gør, at et show med ham altid føles personligt og aldrig bliver forudsigeligt. Med udgangspunkt i sit eget liv og publikum har Karstens shows altid flere røde tråde, som han med sin tilbagelænede modige stil, altid formår at binde sammen og efterlade jer i latterkramper fra start til slut.

Kendt fra

  • Et hav af TV2 Zulu programmer, bl.a.
  • ´Comedy Fight Club´,
  • ´UPS det er live´,
  • ´Zulus Store Datingshow´,
  • ´Zulu Comedy Galla- Rød Løber´,
  • ´Zulu Gumball´,
  • ´Tåber På Eventyr´,
  • ´Testkaninerne´.Karsten har desuden været tekstforfatter på tv programmerne ´Dybvaaaaad!´ (2013-2022), ´Giver det mening ifølge Torben Chris´(2016), ´Torben Chris Rydder Op´(2018), Én slags nyheder´(2021) Verdensmænd (2023)

Få en smagsprøve på Karsten Green


Book Karsten Green

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Karsten Green vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Karsten Green på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk