Book Stefan Wibling

⭐️ Curling Comedy Tour 2023
⭐️ Vært til Comedy Mod Cancer, indsamlingsshow for Børnecancerfonden
⭐️ Vinder af Comedy League 2023
⭐️ Talent nomineret til Up Comedy Festival 2023

Stefan er en fremadstormende, talentfuld komiker. Han rejser landet tyndt, for at optræde. Her har han underholdt til alle slags arrangementer. Dit kunne blive det næste!
Når vi siger han er talentfuld, så er det ikke bare vores holdning.
Han var nomineret til årets talent 2023
Han vandt Stand-up konkurrencen ‘Comedy League’
I 2024 laver han sit første onemanshow ‘Sidder Ik Stille’ så han kan ikke blive meget skarpere.
Skal du booke fantastisk og professionel underholdning til en sommerfest, julefrokost, firmaevent eller noget 4. Så er Stefan Wibling manden du skal have fat i.

Med sine kun 24 år, har Stefan haft travlt!
Han har nu været komiker i snart 7 år. Han har optrådt med nogle af de største i landet, Heino Hansen, Torben Chris, Simon Talbot mm. Han har været på scenen mere end 320 gange i 2023.
Stefan har hjertet på det rette sted. Han er én af skaberne bag Stand-up showet ‘Comedy Mod Cancer’, som hvert år indsamler penge til Børnecancerfonden.

Giv dine gæster muligheden for at få et fantastisk grin og en ordentlig én på opleveren.
Book Stefan Wibling, før nogen andre gør det.

Kendt fra

  • Vinder af comedy league
  • Semifinalist ved DM i stand-up 2018
  • Opvarmer for: Heino Hansen, Torben Chris og Thomas Warberg
  • Wulf og Venner
  • Brian Mørk Show

 

Stefan Wibling er også pt. aktuel med sin egen turné: Sidder ik’ stille

Få en smagsprøve på Stefan Wibling


Anmeldelser

Hej. Vi havde Stefan Wibling, til at underholde til vores firma julefrokost og han var fantastisk. Fik alle folk med og var genialt. Han ringede dagen før og kom en halvtime før på dagen, så han var klar til at optræde til den aftalte tid. Kan klart anbefale ham og han er mere end pengene værd. Så fem store stjerne herfra. Mvh Ralf (Firma Westrup)


Ralf Christensen

westrup

Stefan var en fornøjelse at have booket til vores arrangement! Han var professionel op til arrangementet, og gav et spark af et show så vi alle var blæst bagover. Jeg kan varmt anbefale ham, hvis du søger komik med strålende historiefortælling.


Lucas Otterstrøm Hyttel

Sygeplejestuderendes Landssammenslutning

Book Stefan Wibling

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Stefan Wibling vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Hej. Vi havde Stefan Wibling, til at underholde til vores firma julefrokost og han var fantastisk. Fik alle folk med og var genialt. Han ringede dagen før og kom en halvtime før på dagen, så han var klar til at optræde til den aftalte tid. Kan klart anbefale ham og han er mere end pengene værd. Så fem store stjerne herfra. Mvh Ralf (Firma Westrup)


Ralf Christensen

westrup

Stefan var en fornøjelse at have booket til vores arrangement! Han var professionel op til arrangementet, og gav et spark af et show så vi alle var blæst bagover. Jeg kan varmt anbefale ham, hvis du søger komik med strålende historiefortælling.


Lucas Otterstrøm Hyttel

Sygeplejestuderendes Landssammenslutning

Vi var en blandet personalegruppe fra 19-62 år 20 stk ialt. Jeg syntes han fangede alle med sine jokes. Det var et super indslag til julefrokosten. Kan kun anbefales


Anette Bindel

Børnehuset hundehuset

Stefan kom med rigtig god energi på trods af et beskedent publikum. Fedt at hsn lige brugte de første minutter på at inddrage publikum. Vi fik et rigtig gidt grin så de varmeste anbefalinger herfra.


Jette Jørgensen

Nordea

Fuldstændig fantastisk! Alle var flade af grin, og ømme i grinemusklerne. Tak for et vidunderligt sjovt show!

Stefan var super god til vores elever og kontakten både forud og efter arrangementet var nemt og professionelt. jeg kan varmt anbefale Stefan


Else Krog

Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Du var super god 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra


Jonas Krag-andersen

Bryllup

Kontakt

Stefan Wibling på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk