cover photo

Book Michael Gabriel/Band

Han er et af den danske musikscenes nye navne og sammenlignes ofte med prominente folk som Keith Urban, Joe Bonamassa og Noel Gallagher.

Michael Gabriel er i gang med sin første plade sammen med Andreas Langvad og pladeselskabet Audeo Music Studio. Michael Gabriel har samarbejdet med musikere som Nicklas Sonne fra (Defecto), Bo Gryholt (Kim Larsen og Kjukken), danmarks bedste guitarist Simon Gotthelf og Morten Lyngsøe Drums.

Michael Gabriel er et navn med masser af energi og lækker selvskrevet musik der svinger. Efter optræden med flere kopibands gennem tiden er Michael Gabriel klar til at springe ud i sit eget solo-eventyr og er pt. i gang med at lave sit første album. Genren er rock, pop rock, country rock, og smukke ballader – alt sammen leveret som en intens oplevelse fra scenekanten. Michael Gabriel er også et fed opvarmning til større navne.

Michael Gabriel optræder op til 2 sæt af 60 minutter. I kan også booke Michael Gabriel som opvarmning for andre bands – med f.eks. 2-10 numre, efter aftale. Michael Gabriel optræder enten solo, som duo, trio eller fuldt band alt efter hvad der passer i jeres program.

Indtil videre har publikum på bl.a. Odeon til byens bedste som opvarmning for L.I.G.A og Per Vers, Godset i Kolding, Fatter Eskil i Århus, Café Retro i København, Tønder Festival, Bastionen i Nyborg, Kertemindes Kirsebærfestival og mange andre steder nydt MICHAEL GABRIEL BAND medrivende optrædener

Vi laver gerne pakkeløsning så i kan få.

  • Helt band
  • Trio
  • Solo

Få en smagsprøve på Michael Gabriel/Band


Book Michael Gabriel/Band

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Michael Gabriel/Band vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Michael Gabriel/Band på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk