Book Anders Wortmann

Anders Wortmann er tidligere radiovært på programmet morgenkøterne, som i 2021/22 vandt prisen som Danmarks bedste morgenflade.

Under corona lockdown fik han hul på instagram med sjove sange, som han skrev for sin kæreste. Siden hen er hans univers vokset, og flere familiemedlemmer er blevet inddraget til sketches, sange mm.

I 2021 tog Anders sin guitar under armen, og deltog i flere open mics, og har siden været booket massivt til især bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og firmaarrangementer.

Anders´ stand-up er bygget op omkring guitaren og omhandler hverdagsfortællinger – lige fra parforhold og børn, til observationer i hverdagen.

I 2023/2024 er Anders på turné med sin sønderjyske far med showet “FAR”. Et show med guitar, stand-up, dans, indspillede numre og meget mere. Dette er Anders’ første show og det har allerede solgt mere end 12.000 billetter og salget fortsætter.

Anders tilbyder i sit stand-up, altid en personlig sang til arrangementer med lumre undertoner.

 

Anders er pt. aktuel med sit show FAR

Du kan finde Anders på TikTok eller Instagram for at blive klogere på hans univers og humor.

Kendt fra

  • Radio (Årets morgenflade i 2021)
  • Podcast (Morgenkøterne Podcast) + (Skovmand & Wortmann i Gaden)
  • Instagram 84.000 følgere
  • TikTok 108.000 følgere
  • Facebook 40.000 følgere
  • Senest blev en af hans sketches brugt til Zulu Comedy galla 2022
  • Danmarks turné i 2023/2024 med showet “FAR”

Få en smagsprøve på Anders Wortmann


Anmeldelser

Virkelig godt show, med et personligt 'touch'. :-)


Nikolaj Ahlgreen

Natur & Miljø

Fantastisk sød og ordentlig, havde lavet et brandgodt show tilpasset lige præcis vores gruppe. Lige i skabet :)


Liv Abildstrøm

Jordemoderforeningen

Book Anders Wortmann

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Anders Wortmann vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Virkelig godt show, med et personligt 'touch'. :-)


Nikolaj Ahlgreen

Natur & Miljø

Fantastisk sød og ordentlig, havde lavet et brandgodt show tilpasset lige præcis vores gruppe. Lige i skabet :)


Liv Abildstrøm

Jordemoderforeningen

Storslået og hjertevarmt show :) Anders og far slår alle med deres sjove og kærlige indslag med alt godt fra deres hverdag gennem sang og taler. Over 600 HKére havde en forrygende aften. Kæmpe tak.


Katharina Antonsen

HK Kommunal Nordjylland

Utrolig god oplevelse, tingene var gennemtænkt og ønsket om en personlig sang samt inddragelse i løbet af showet var rigtig fint. Kan klart anbefales til underholdning


Annalina Jensen

Stock Group

Hej Anders Tak for et virkelig godt show! Forventningerne var skruet højt op bl.a. på grund af den gode omtale der har været i forbindelse med Far-showet. Vores forventninger blev dog overgået. Showet blev leveret meget professionelt og det var tydeligt at mærke et nærvær og en stor tilstedeværelse fra din side under showet. Showet blev ligeledes gjort personligt for os på en rigtig fin måde. Fed interaktion med publikum, som også medførte at showet blev sluttet af med en fantastisk stemning


Jonas Elmqvist Bendixen

Sparekassen Danmark

Sjov og underholdende afslutning på et arrangement.


Jacob Skaarup Andersen

Nykredit

Fantastisk show af Anders wortman og Anders far. Fra starten sf tryllebandt de os med deres fantastisk sjove hjemmeunivers som vi alle på en eller anden måde kan genkende. Har set en del stand-up shows det her var den bedste oplevelse hidtil.wauv.


John Schulz

Tornhøjskolen

Fantastisk oplevelse! Nem med booking og både på og af scenen er Anders en fantastisk person. Tak for en god oplevelse. Mvh. Farsø Handelstandsforening.


Kaare Tougaard

Farsø Handselsstandsforening

Anders optrådte til vores søns konfirmation og vi kan kun tale positivt om vores oplevelse, det var intet mindre en fantastisk. Det gør vi gerne igen 😊


Dannie Rasmussen

konfirmation

Kontakt

Anders Wortmann på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk