cover photo
  • Olav Lundsgaard

    Artist

    Odense

Book Olav Lundsgaard

Olav Lundsgaard er kendt for sine selvironikse puchlines og dedikation til at være på scenen og fortælle jokes.  Olav har stor selvironi og bruger gerne sine egne oplevelser og fortællinger i hans optræden.

Olav er en størrelse for sig selv, men heldigvis på den helt rigtige og ekstremt sjove måde! Du bliver budt velkommen ind i Olavs hoved når han optræder, og det er ikke et sted som alle andre, for Olav har nemlig diagnosen GUA (som vidst har ændret navn mange gange, men det nemmere bare at holde sig til et navn) men det betyder bare at Olav kan formulere sig på en helt anderledes måde end sine kollegaer, også kan han faktisk også huske samtlige julekalendere som har været vist i TV, samt hvilket år de blevet vist. Alt dette var med til at føre ham til finalen ved DM I Stand Up ‘ 18, hvor han virkelige fik vist Danmark hans komiske talent.

Kendt fra

  • Semifinalist DM I Stand Up 2017
  • Finalist DM I Stand Up 2018

Få en smagsprøve på Olav Lundsgaard


Anmeldelser

Altid underholdende


Søren Laursen

Foundever

Book Olav Lundsgaard

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Olav Lundsgaard vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Altid underholdende


Søren Laursen

Foundever

Kontakt

Olav Lundsgaard på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk