cover photo
  • Daniel Odvig

    Artist

Book Daniel Odvig

Underholdning til Julefrokost med Daniel

Står du, og mangler et underholdende indslag til din julefrokost? Så er du kommet det rigtige sted hen. Daniel er klar til at sætte festen i gang, med sine fantastiske bugtalerdukker. Bliv tryllebundet af bugtaleriets kunst, og oplev en dukkes personlighed komme til live.

I løbet af showet, vil Daniel altid indblande publikum, i form af sjove indslag og skøre gags. Showets indhold, tilpasses naturligvis lejligheden. 

Et show med Daniel Odvig slår aldrig fejl. 

 

Familie Trylleshow med Daniel 

Hvordan mon han gør det? Det er spørgsmålet. Daniel er professionel tryllekunstner, og har sammensat et morsomt og spændende show kombineret med trylleri og bugtaling for hele familien. Daniel sørger for at både børn og voksne kommer i fokus, da der altid skal bruges nogle assistenter. Man siger det er sundt at grine og det garanterer vi kommer til at ske. I vil komme til at opleve en masse uforudsete ting, som I ikke havde troet mulige. Daniel har en fantastisk evne til at snyde jeres sanser, men med stor humor og genialitet og publikum føler sig rigtig godt tilpas i hans selskab.
Hans følgesvend Louie, deltager altid med hans gakkede fantasi og skøre indslag.

Daniel optræder til alt, intet er for småt eller stort.

Dette show er velegnet til alle former for arrangementer og private fester. Vi garanterer latter fra start til slut. Efterfølgende møde med Daniel.

 


Close Up Trylleri for Voksne

Close up tryl er den slags magi, der sker lige for næsen af dig og som nok er den sværeste form for trylleri. Close up tryl, bliver ofte brugt på messer og til middage, hvor man kan bevæge sig rundt iblandt publikummet. Den slags trylleri kræver enorm godt timing og fingerfærdighed, hvilket Daniel overhovedet ikke besidder, men alligevel lykkes det ham at snyde sit publikum. Close up kan også være en hverdagsting, som man bruger, for at sætte lidt ekstra krydderi til sin underholdning.
Skal du bruge et sjovt indslag til din fest, så kontakt os.

Konferencier Daniel Odvig

Nu kan du booke Daniel som jeres næste konferencier. Pift dit næste event, messe, jubilæum, festival, private sammenkomster eller meget andet op med Daniels evindelig humor og positive sind. Med et miks af bugtaling og god stil, vil Daniel som jeres konferencier, være med til at sætte det sidste punktum for at jeres fest bliver uforglemmelig.
Så tøv ikke med at kontakte os og lad os høre hvad du har af ideer.

 

 

Få en smagsprøve på Daniel Odvig


Book Daniel Odvig

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Daniel Odvig vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!