cover photo
  • Nanne Jul

    Artist

Book Nanne Jul

Nanne Jul, stand-up komiker siden december 2018, har charmeret publikum på forskellige scener i Danmark. Hendes unikke tilgang til stand-up inkluderer humoristiske refleksioner over hendes egne udfordringer, herunder tidligere præstationsangst og frygt for at fejle. Nanne bruger disse personlige oplevelser som inspiration til sine jokes og formår at vende det negative til noget sjovt og positivt. Hendes sceneoptræden er præget af en skæv stil, der fanger publikums opmærksomhed, og hun bestræber sig altid på at fokusere på det positive, selv når hun deler de mere uheldige sider af sit liv.

 

Hendes stand-up er en festlig rejse gennem hendes syn på verden. Træd ind i Nanne Juls verden, hvor akavethed bliver sjovt, og usikkerhed bliver til underholdning. Book Nanne Jul nu for en sjov og underholdende aften, der vil efterlade publikum smilende og i godt humør.

 

Få en smagsprøve på Nanne Jul


Book Nanne Jul

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Nanne Jul vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Nanne Jul på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk