cover photo

Book René Mammen

Rene Mammen startede sin karriere som opvasker på Norsminde, hvor han derefter blev køkkenmedhjælper. Rene fik hurtigt blod på tanden og startede på kokkeskole. Så snart han var udlært kok, startede han straks i tjener lære på Malling Kro. Rene kunne slet ikke få nok af faget og derfor valgte han at flytte til København, for at arbejde på en top restaurant; Noma.

I 2005 flytter Rene hjem igen, for at være med til at åbne Substans. Dette går strygende og i 2013 åbnes der også en lille bistro; Pondus.
Substans modtager, som en af de første restauranter uden for København, en Michelin stjerne i år 2015. Samtidig bliver Substans også tildelt en Bib Gourmand, som er Michelin guidens “value for money” stempel.

I 2019 lukker Rene Substans i et år, for at flytte på Århus Ø i nye lokaler. Tiden bruger han på at rejse med familien, samt at arbejde gratis på top restauranter i Norge, Sverige, Finland osv.

Kendt fra

  • Michelin restauranten Substans
  • Rene Mammen youtube-kanal

 

1998-2001 kokkeelev på Norsminde Kro
2001-2003 tjener elev på  Malling Kro
2003-2004 tjener på Noma
2004-2005 kok på Ensemble
2005-2021 Substans

Få en smagsprøve på René Mammen


Book René Mammen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på René Mammen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!











Kontakt

René Mammen på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk