cover photo
  • Audrey Castañeda

    Artist

Book Audrey Castañeda

Stand up komikeren Audrey Castañeda, har fået selv mænd til at sidde med tårer I øjnene af grin. Audrey blev for alvor kendt som pigen der slog igennem på bagsiden af Urban, hvor hun i de sidste 3 1/2 år har givet danskerne via sine klummer et godt grin eller noget at tænke over i hverdagen. Hun var i 2004/2005 på en fuldstændig udsolgt stand up tour med komikerne Anders ”Anden”Matthesen og Anders Fjelsted. Blot en måned senere var hun af sted igen med Povl Carstensen. Hun var i 2005 aktuel med sin anden biograffilm ”Af banen” som manuskriptforfatter og man kunne samme år opleve hende på Langelandsfestivalen.

I 2006 Startede hun hæsblæsende som morgenvært på Voice sammen med Jan Elhøj. Sommerferie blev det ikke til, for hun rejste landet rundt med showet ”Når sandheden skal Frem”. I november og december var hun tilbage i København hvor hun både var vært på Comedy Zoo og sad på DR, og lave sin første dokumentar film.

Hvorfor er en god historie vigtig ifølge Audrey Castañeda?   ”En god historie, er vådservietter for sjælen. Det er ren hjertesang. Ligesom musik, kan en god historie, skærer igennem alle de menneskelige lag og larm, og gå direkte ind og kæle for dit hjerte, og give dig et smil på læben, en tårer på din kind eller vrede i din mund. Jeg kunne ikke leve uden en god historie. Det at se, en bog på hylden, kan få det til at krible i mig, for som i hvert menneske indeholder en fortælling en historie, og det er dejligt at få lov til at kradse i lakken, og gå på opdagelse i fortællingen, for at finde ud af hvad, sker der mon rundt om næste hjørne. Det at kunne tage på eventyr, eller få en til at drømme sødt, bare ved at sidde helt stille, og lade øjnene vandre hen over siderne, er en magisk ting, man aldrig bliver for gammel til”.

Man siger piger ikke kan være sjove, hvilket bringer Audrey i et konstant dilemma for folk syntes hun er sjov. Det går mest ud over hendes forfængelighed til stor glæde for publikum. Det er gået stærkt siden den idérige pige indledte sin stand up karriere. Der er krummer i den berejste pige der med stor udstråling, leverer meget indlevende og karismatisk stand up. I sit show dribler hun rundt mellem sine livs erfaringer, der altid bliver filtreret gennem et veludviklet humoristisk filter der er fast monteret på hendes altid observerende blik. Da Audrey ydermere er en af de få kvindelige stand up komikere, er det et friskt pust i stand-up genren, når mænd kan få et par kærlige ord med på vejen, når de ryger en tur gennem satire kværnen. Det skaber som regel en udelt begejstring i den kvindelige publikumslejr.

Audrey er absolut ikke afhængig af noget bestemt publikum, for mændene griner altid selv genkendende med. Audrey har sammen med nogle af landets mest erfarne komikere medvirket i bl.a. “Get Ahead” og “De 7 dødssynder” begge vist på TV2 Zulu. Audrey var den første kvinde til at skrive på bagsiden af Urban og er blevet færdig med sin første spillefilm “Regel Nr. 1” som manuskript konsulent og jokesmed.

Audrey er også glimrende som konferencier med den rette finger på pulsen.

Få en smagsprøve på Audrey Castañeda


Book Audrey Castañeda

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Audrey Castañeda vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Audrey Castañeda på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk