Book Hjalte Rytter

Med sin 2. plads til Danmarksmesterskabet 2013 i Stand-up slog Hjalte Rytter sit navn fast på den danske stand-up scene. Med sin selvironiske og observerende stil på scenen, har Hjalte de sidste 3,5 år turneret rundt og optrådt i hele Danmark, med udgangspunkt i Århus.

EN HANDICAPPET MED SELVIRONI

Hjalte elsker at kigge indad når han skal skrive materiale. Derfor tager han ofte udgangspunkt i sig selv og sit handicap, det kan man nemlig sagtens grine af mener han. Hjalte har allerede to solo shows bag sig, hvor han flittigt har gjort brug af at beskrive sine udfordringer i hverdagen.

Hjalte er en sjov størrelse, ikke kun fordi hans arm er lidt fucked, som han selv siger, men fordi han altid har kunnet grine af sig selv og de udfordringer han møder i hverdagen. Udfordringer der nok havde fået mange andre mennesker til at knække, har i stedet gjort Hjalte i stand til altid at se positivt på livet, og det som der nu en gang kommer med i den pakke.

Hjalte har optrådt over hele landet og har lagt sale ned af grin, når han lidt kejtet går på scenen og spreder budskabet om, at man faktisk godt må grine selvom de ting han siger godt kan virke lidt hårde eller pinlige. Du er garanteret en fortælling og en oplevelse som du ihvertfald ikke kan få fra andre komikere, hvis du booker Hjalte.

Kendt fra

  • 2. Plads ved DM I Stand Up 2013
  • Talent TV2

Få en smagsprøve på Hjalte Rytter


Anmeldelser

Hjalte mødte op i god tid, og viste stor interesse for at kende det publikum han skulle optræde for. Ham var nærværende, underholdende, og brugte den feedback ham fik fra publikum til at justere underholdningen. Vi kan varmt anbefale at booke Hjalte til et arrangement.


Birgitte

hjernebarnet

Book Hjalte Rytter

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Hjalte Rytter vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Hjalte mødte op i god tid, og viste stor interesse for at kende det publikum han skulle optræde for. Ham var nærværende, underholdende, og brugte den feedback ham fik fra publikum til at justere underholdningen. Vi kan varmt anbefale at booke Hjalte til et arrangement.


Birgitte

hjernebarnet

Kontakt

Hjalte Rytter på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk