cover photo

Book Jacob Wilson

Jacob Wilson har arbejdet som professionel stand up komiker siden 2002 og medvirket i flere store TV produktioner som ‘stand-up.dk‘, ‘Comedy Fight Club’ og ‘Comedy Aid’, samt produceret one man shows, rost af både publikum så vel som anmeldere.

I underholdningsbranchen er han blandt andet kendt fra TV2 programmerne ‘Live fra Bremen’ (Nyhederne sådan ca.), ‘Den blinde vinkel’ og Bingo Banko samt det succesfulde radioprogram Morgenhyrderne. For tiden er han aktuel i programmet ‘Angst, misbrug og andre sjove ting’ og kan opleves hver uge med kollega Mikkel Klint Thorius i ‘Den ugentlige podcast’.

Wilson er umiddelbar og har – i hvert fald ifølge ham selv – et fornuftigt og logisk syn på verden. Det udmunder sig i sikker, satirisk stand-up, hvor Wilsons personlige samfundsobservationer er omdrejningspunktet for et show med et højt niveau. Stilen er nærværende, energisk og ærlig.

Kendt fra

  • Comedy Aid
  • Live fra Bremen
  • Den Ugentlige Podcast med Mikkel Klint Thorius

Få en smagsprøve på Jacob Wilson


Anmeldelser

Klasse underholdning! Jacob var en perfekt komiker til selskabet - han er sjov og god til at få publikum med! Områderne/emner han tog med i sit show var noget folk kunne relatere til, og derfor var oplevelsen sjovere for alle.


annemette Schmidt

BDO

Book Jacob Wilson

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Jacob Wilson vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Klasse underholdning! Jacob var en perfekt komiker til selskabet - han er sjov og god til at få publikum med! Områderne/emner han tog med i sit show var noget folk kunne relatere til, og derfor var oplevelsen sjovere for alle.


annemette Schmidt

BDO

Kontakt

Jacob Wilson på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk