cover photo
 • Niels Flensborg

  Artist

  Aarhus

Book Niels Flensborg

Niels Flensborg er en ung og energisk komiker, der som navnet antyder går lige til grænsen. Han finder det sjove i hverdagssituationer, som de fleste kan genkende. Derudover er han også god til at inddrage publikum i sin optræden og målrette showet til det specifikke arrangement. Med selvsikkerhed og charme på scenen sikrer han et underholdende show.

Til dagligt optræder Niels på open mikes 3-4 gange i ugen for at teste nye jokes af og finpudse sit sæt, så det sidder lige i skabet hver gang. Han performer over alt i landet og har derfor erfaring med mange forskellige typer publikummer og lokaler. Udover det er han også en af de få komikere i Jylland, der laver stand up på engelsk. Derfor er han også velegnet til at underholde et internationalt publikum. Ved siden af stand up, laver han impro comedy, så han er god til bruge sin krop og mimik til at gøre sin comedy mere levende.

Niels’ stil er meget selvudleverende, da hans historierne og jokes ofte tager udgangspunkt i sit eget liv. Mange af hans emner er almindelige hverdagssituationer, som han formår at finde det sjove i. Hans stil indeholder også mere satiriske træk, da han elsker at drage paralleller mellem Danmark og udlandet og at se det sjove i, hvordan verden har udviklet sig. Dette tager udgangspunkt i, at Niels studerer historie og engelsk på universitetet. Han er desuden god til at tilpasse sit show til jeres arrangement og vil gerne lave målrettet materiale, såfremt arrangøren ønsker det. I kan være sikre på at få en underholdende dag/aften, hvis i booker et show med Niels.

Kendt fra

 • Zulu Open Mic 2022 (TV)
 • DM i Stand up 2018 og 2019
 • Vært for Helping Hand’s velgørenhedsarrangement 2019
 • Med i De Nye Skud 2019
 • Opvarmer på Conrad Molden’s Danglish tour.
 • Adskillige optrædener på Comedy Zoo

Få en smagsprøve på Niels Flensborg


Anmeldelser

Han var høj klasse. Fangede hvem han skulle underholde for og var nærværende og inddragende i sin performance. Kæmpe tak for hjælpen.


Tune Petersen

Alm. Brand

Book Niels Flensborg

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Niels Flensborg vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Han var høj klasse. Fangede hvem han skulle underholde for og var nærværende og inddragende i sin performance. Kæmpe tak for hjælpen.


Tune Petersen

Alm. Brand

Kontakt

Niels Flensborg på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk