cover photo

Book Anders Wortmann & Peter Werner

Book Anders Wortmann og Peter Werner til dit næste arrangement! Disse to talentfulde komikere bringer en unik blanding af humor og underholdning til scenen.

Anders Wortmann, tidligere radiovært og vinder af prisen for Danmarks bedste morgenflade, har udvidet sit repertoire fra sjove sange på Instagram til at omfatte sketches, sange og stand-up shows. Med guitaren i hånden bringer han hverdagsfortællinger og lumre undertoner til livs, og han er aktuel med sit show “FAR”, der allerede har solgt over 12.000 billetter på sin turné.

Peter Werner, den sønderjyske historiefortæller og stand-up komiker, har gjort sig bemærket med sin autentiske humor og sin evne til at formidle oplevelser fra livet som jyde i København. Med deltagelse i Zulu Comedy Galla og sejre ved DM i stand-up er Peter på vej mod en lysende karriere. Han er aktuel med sit eget one man show “Werner om dig”.

Både Anders Wortmann og Peter Werner er kendt fra nationale comedy events som Zulu Comedy Galla og har vundet priser for deres talent og shows. Med deres unikke stil og brede appel vil de skabe uforglemmelige øjeblikke på dit næste arrangement.

Få en smagsprøve på Anders Wortmann & Peter Werner


Anmeldelser

God underholdning og et fedt show,hils og sige tak til begge


Kennet jacobsen

Spul og rens

Book Anders Wortmann & Peter Werner

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Anders Wortmann & Peter Werner vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!God underholdning og et fedt show,hils og sige tak til begge


Kennet jacobsen

Spul og rens

Kontakt

Anders Wortmann & Peter Werner på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk