cover photo

Book Søren Ladefoged

Selvom Søren Ladefoged kun har lavet stand-up i kort tid, så formår han allerede at engagere et publikum på fineste vis. Med en nordjysk uimponerethed og et stort komisk overskud stiller han skarpt på det absurde i sit, dit og vores liv – og får alle til at grine af det. Søren er udover en dygtig performer også en talentfuld jokesmed, der senest har lånt sine evner ud til tv-programmet ’En Stor Aften med Simon Talbot’ på TV2. Her skrev han bl.a. introduktionsjokes til Simon Talbot om de deltagende komikere i programmet. Derfor har han absolut heller ingen problemer med at skrive materiale, der er målrettet til netop jeres arrangement. Søren Ladefoged skriver og optræder også på engelsk – og er meget rutineret. Senest har han varmet op for komikeren Conrad Molden på hans ’ÆØÅ’-turné. Ønskes engelsksproget comedy? No problem!

 

Kendt fra

  • ”En Stor Aften med Simon Talbot” (jokeskriver), TV2, 2023
  • Med-bagmand på Showstopper Comedy Podcast, 2023
  • Radiovært på Radio ABC, 2023

Få en smagsprøve på Søren Ladefoged


Anmeldelser

Gode jokes og læste publikum rigtig godt. Havde læst op på virksomheden og brancen. Feedback fra vores kollegaer var også, at det alt i alt var et super godt show.


Malene Stokholm

9altitudes Danmark A/S

Book Søren Ladefoged

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Søren Ladefoged vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Gode jokes og læste publikum rigtig godt. Havde læst op på virksomheden og brancen. Feedback fra vores kollegaer var også, at det alt i alt var et super godt show.


Malene Stokholm

9altitudes Danmark A/S

Kontakt

Søren Ladefoged på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk