cover photo

Book Anne Bakland

Anne Bakland er Vendelbo – from the true north! Deroppe, hvor en mand er en mand, der ejer en nedlagt minkfarm, hvor følelser er noget, man gemmer væk i poesibøger, og tingene bliver sagt råt for usødet, så der ikke bliver spildt et ord mere end højest nødvendigt.

Derfor bliver der ikke lagt fingre imellem, når hun med skarp observationshumor, caller alt det bullshit hun ser sig selv omgivet af i samfundet. Pointerne kommer lige så ofte frem gennem det, der ikke bliver sagt, når hun med sin eminente sans for pauser og visuelle virkemidler, maler billeder, vi alle sammen kan genkende, og med det samme se det absurde i.

 

Derfor skal du booke Anne Bakland:

Hvis du ikke kender Anne fra Aalborgs eller Københavns standup-scener, så har du uden tvivl set det klip fra Grin til Gavn, hvor hun malende beskriver den omfattende omgang flæsketetris, det kræver at få en krop i voksenstørrelse ned i en midtjysk rutsjebanevogn. Hun går på scenen med både selvtillid og sårbarhed, og er garanti for en aften med gode, relaterbare historier, der går lige ind og rammer der, hvor det kan mærkes og bliver ægte sjovt.

Kendt fra

  • Hvorfor er det altid mig? (One-man show (2018))
  • Æsel i Zulu Comedy Galla (2018)
  • Grin til Gavn (2019)
  • Zulu Open Mic (2020 & 2021)
  • Menneskekender (2021)
  • Semifinalist i DM i Standup (2015 & 2017)
  • Diverse podcasts og sketchshows (2012-2021)

Få en smagsprøve på Anne Bakland


Anmeldelser

Virkelig god, nærværende og ikke mindste hylende morsom optræden fra Anne.


Ida Marie Jeppesen

Herlev Kommune

Thu
13

13-10-2022 - 13-10-2022

Anne Bakland – Bullshit // København

København K

Hold nu kæft, der tumler mange ting rundt i hovedet på sådan en nordjyde, vokset op i en lille by, hvor halvfemserne var en ting et par år efter, at de ligesom havde sluppet resten af Danmark. 38 hele og halve uddannelser og karrierer forsøgt...


Book Anne Bakland

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Anne Bakland vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Virkelig god, nærværende og ikke mindste hylende morsom optræden fra Anne.


Ida Marie Jeppesen

Herlev Kommune

Kontakt

Anne Bakland på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk