cover photo

Book Rikke Stokland

I det sprudlende og tankevækkende show ”Hvad vil de gøre ved det” tager Rikke Stokland publikum med på en guidet tour ind i den svære kunst at være ligeglad med andres mening.

Med en unik kombination af underholdning og personlig udvikling leverer Rikke Stokland konkrete værktøjer til, hvordan du kan håndtere frygten for andres mening samt budskaber, der inspirerer til at tænke anderledes, leve modigt og omfavne det autentiske og uperfekte.

Måske går du og drømmer om at sige jobbet op og købe en one-way-ticket til Bahamas? Eller spice hverdagen op med læbestift og mere glimmer? Eller måske blive bedre til at sige nej til ting, du egentlig ikke orker, uanset hvad nogen måtte synes om det?

Pak bekymringerne væk, læn dig tilbage og nyd en forrygende aften med god energi, inspiration og empowerment – og gør klar til at træde ind i en mere befriende tilgang til livet med mantraet ”hvad vil de gøre ved det”.

 

Rikke Stokland er pt. aktuel med sit show “Hvad vil de gøre ved det?”


Book Rikke Stokland

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Rikke Stokland vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Rikke Stokland på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk