cover photo
  • Karsten Sørensen

    Artist

Book Karsten Sørensen

Leder I efter en entertainer, der kan skabe stemning og forbløffelse blandt gæsterne?

Mentalist Karsten Sørensen har siden 2007 optrådt til arrangementer i hele landet. Fra Intime events med fem gæster til større sceneshows med over 1000 deltagende, derfor er han komfortabel i at underholde uanset størrelsen af arrangementet. Flere tusinde har allerede oplevet hans evne til at skabe fascination og forbavselse, en evne som har gjort, at tidligere kunder har booket ham igen og igen.

Man vil opleve, at han læser sig frem til ting som kun er inde i tilskuerens hoved, forudsigelser forskellige ting, manipulerer jer til at vælge præsis den ting han vil have jer til m.m. Karsten udfører et utroligt show, mens han inviterer flere publikumsmedlemmer til at deltage på scenen. I vil med garanti opleve noget i aldrig har set eller hørt før.

Show til firmaarrangement

Skal jeres firmaarrangement huskes? Karsten er psykologisk entertainer med fokus på kropssprog, verbal kommunikation og observationer. I vil opleve forudsigelser, tankelæsning og andre spændende eksperimenter, her vil han prøve at finde frem til ting, navne, ord, pinkoder som gæsterne tænker på. Det vil med garanti give gæsterne til arrangementet noget at tale om, både under og efter festen. Hans show foregår for hele selskabet så alle er involverede og bliver en del af showet. Et show varer omkring 30 minutter (eller efter aftale) under showet vil i få rørt lattermusklerne og vakt undren.


Anmeldelser

Super Underholdning god til at involvere gæster

Book Karsten Sørensen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Karsten Sørensen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Super Underholdning god til at involvere gæster

Kontakt

Karsten Sørensen på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk