Book Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er tryllekunster, entertainer og konferencier, som på en unik måde kombinerer magi, mind-control og showmanship – tilsat en stor portion humor.

Glem alt om tryllekunstnere med den høje hat og kaninerne, Stand-up Magic er moderne underholderning, der rammer bredt. Kristians show “Stand-up Magic Show” består af mind-control, fingerfærdighed og  magi –  det hele krydret med sjove jokes, så lattermusklerne bliver rørt. Med stor situationsfornemmelse, griber han sjove kommentarer og situationer – hvilket gør showet nærværende.

Om Kristian Skovbo

Siden 2000 har Kristian Skovbo optrådt til et hav af firma og private fester rundt om i landet, og sprang i 2006 ud som tryllekunstner på fuld tid. Han har flere gange været i USA for at samle inspiration og har optrådt på  “Magic Castle” i Hollywood, “Magic Bar” i Stockholm og sat shows op forskellige steder i landet.

Få en smagsprøve på Kristian Skovbo


Book Kristian Skovbo

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Kristian Skovbo vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Kristian Skovbo på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk