Book Just Bricks

I løbet af vores rejse har vi udstillet vores kunstværk på Louvre i Paris, Tate Modern i London og ARoS i Danmark, samarbejdet med anerkendte kunstnere som Marco Evaristti samt skabt et omfattende online fællesskab af kunstsamlere.

 

Det slog os, at mange mennesker i dag har et bestemt perspektiv. ‘Comfort Mindset’ kalder vi det. Et perspektiv som gør det svært at se tingene på en anderledes og skæv måde, og dermed komme ud af sin comfort zone og udvikle sig som person. Et perspektiv som dræber kreativitet og nye ideer, fordi det er blevet normaliseret at tænke inden for boksens fire grænser.

 

Vores foredrag kickstarter en anderledes og kreativ måde at tænke på som individ, på en engagerende måde. Vi inspirerer uddannelsessteder, som jeres, til at tænke i nye baner og træde ud af “The Comfort Mindset”.

 

Hvis I er interesseret i at høre mere om vores foredrag, så skriv meget gerne hvordan jeres kalender ser ud, så vi kan få sat et møde op.

 

Seneste anmeldelser af vores foredrag:

“Vi blev nysgerrige, da vi stødte på Just Bricks og NFT universet, og blæst bagover, da vi talte med dem. Vi havde Just Bricks med på The Lobby, som er en Europæisk Hotel Conference for top beslutningstagere. Det er imponerende at lytte til unge talenter, der tør tage chancer og bruge guerilla marketing i deres projekter. Det har været meget inspirerende og lærerigt. “Indlægget har efterladt et stærkt indtryk på alle vores gæster.”

– Dorte Bagge, Founder, The Lobby CPH.

 

“Forleden dag, havde jeg besøg af et par super friske unge iværksættere, der på kæmpe innovativ vis, har omsat for 24 millioner kroner. “De hængte deres produkt op ved siden af Mona Lisa.”

– Martin Thorborg, CEO, Dinero

Få en smagsprøve på Just Bricks


Book Just Bricks

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Just Bricks vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Just Bricks på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk