cover photo

Book Daniel Buch

Daniel rammer bredt og forstår at få alle i publikum med. Dette formår han via af en formidabel publikumskontakt og ikke mindst tilstedeværelse i rummet.

HERLIG DANSK COMEDY

Daniel har en herlig mimik og en hyggelig væremåde der gør at alle føler sig godt tilpas. Derfor har Daniel Buch også haft succes med at underholde til alt fra blå mandage, firmafrokoster, julefrokoster, byfester og fødselsdagsfester. Med andre ord, han skal nok få jer til at grine.

Han fylder ikke så meget når han træder ind i lokalet, men når han først indtager scenen, så fyldes rummet med kæmpe grin og klapsalver! Den unikke komiker Daniel Buch har allerede underholdt til mange forskellige slags private og offentlige arrangementer rundt omkring i landet, og har på denne måde skabt sin helt egen stil når han optræder.

Kendt fra

  • DM i Stand Up 2017

Få en smagsprøve på Daniel Buch


Anmeldelser

Det var en rigtig god oplevelse med Daniel Buch. Hans optræden var god, sjov og han ramte spot on på hovedpersonen og gæsterne roste ham efterfølgende. Det var en god kombi af eget show og info om fødselaren, som gjorde at det hele gik op i en højere enhed. Han kom som aftalt og alt forløb nemt og efter planen.


Sarah Rasmussen

Fødselsdag

Book Daniel Buch

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Daniel Buch vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Det var en rigtig god oplevelse med Daniel Buch. Hans optræden var god, sjov og han ramte spot on på hovedpersonen og gæsterne roste ham efterfølgende. Det var en god kombi af eget show og info om fødselaren, som gjorde at det hele gik op i en højere enhed. Han kom som aftalt og alt forløb nemt og efter planen.


Sarah Rasmussen

Fødselsdag

Kontakt

Daniel Buch på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk