cover photo

Book Jakob Thrane & Peter Werner

Jakob Thrane:

Jakob er en fantastisk nærværende komiker, som altid forsøger at skabe et unikt show, for hvem end han optræder for. Hans force er, at fortælle levende og relaterbare historier, som man nemt kan spejle sig i, og med sin over 10 års erfaring på scenen, får du altid et sikkert show.

De seneste år er det gået hurtigt for Jakob, der har accelereret fra at optræde på de lokale comedyscener til at være medforfatter og skuespiller i den musikalske comedyserie Umage og deltager i sæson 4 af hitprogrammet Stormester.

Peter Werner:

Denne sønderjyske komiker er en fantastisk historiefortæller, som deler ud af de erfaringer han gør sig i livet. For eksempel er Peter flyttet til København, så man kan forvente at høre om en jydes oplevelser i storbyen, og bare rolig man kan sagtens forstå hvad han siger.

Bund solid sønderjyde står her klar til at underholde til dit næste arrangement. Peter Werner flyttede til København for at forfølge drømmen om at blive stand up komiker, og han er allerede godt på vej! Peter har været med i Zulu comedy Galla, samt nået semi finalen ved DM I Stand Up 2 gange og senest i 2021 vundet DM i standup! Glæd dig til at følge med i denne dygtige unge mands fremtidige karriere.

 

Få en smagsprøve på Jakob Thrane & Peter Werner


Anmeldelser

Trods stive mennesker og en masse larm, klarede Peter og Jakob det super godt! Alle vi har snakket med efterfølgende har rost dem begge.


Sabine Christoffersen

SDU

Book Jakob Thrane & Peter Werner

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Jakob Thrane & Peter Werner vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Trods stive mennesker og en masse larm, klarede Peter og Jakob det super godt! Alle vi har snakket med efterfølgende har rost dem begge.


Sabine Christoffersen

SDU

Kontakt

Jakob Thrane & Peter Werner på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk