cover photo
  • Daniel Blak

    Artist

Book Daniel Blak

Daniel Blak har 20 års erfaring som underholder, primært som DJ og konferencier, men nu også som standup-komiker.

Daniel er sjov, charmerende, til tider samfundsrevsende og leverer både jokes og satire.

Med mange års erfaring både i erhvervslivet og indenfor politik, har Daniel også en unik vej ind til komik om netop disse emner, og kan underholde såvel virksomheder, byrådssale og medarbejderfester.

Hvis du vil have et godt grin, så gå med Daniel Blak, Lollands komiske indslag.

Daniel kan også hyres som quizmaster, og særligt musikquiz er hans store metier.

Søger du en scenevant konferencier og/eller ordstyrer så er Daniel også det rette valg. Med en god kombination af rappe replikker, et glimt i øjet og en stor paratviden, kan Daniel være med til at bringe humor og spørgelyst ind i debatten.

Ydermere kan Daniel bookes som foredragsholder, hvor han fortæller om et liv med en opvækst præget af at blive fjernet fra barndomshjemmet, og hvordan en opvækst uden et sikkert rodnet og netværk, har skabt lavt selvværd og en evig jagt på bekræftelse.

Ydermere fortæller Daniel også åbent om et liv med depression, stress, selvmordstanker og frygten for ikke at slå til som far og mand.


Anmeldelser

5 stjerner med begrundelse i et fantastisk foredrag. Daniel er nærværende, en god historiefortæller der greb alle i salen. Er meget saglig i sin fortælling og mange havde kun rosende ord overfor hans foredrag. Hans væremåde og fremtoning, samt at få alle i salen med var perfekt og gav sig tid til at besvare spørgsmål. Vi vil helt sikkert anbefale Daniel til andre også.


Janne Petersen

Nykøbing Falster sygehus

Book Daniel Blak

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Daniel Blak vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!5 stjerner med begrundelse i et fantastisk foredrag. Daniel er nærværende, en god historiefortæller der greb alle i salen. Er meget saglig i sin fortælling og mange havde kun rosende ord overfor hans foredrag. Hans væremåde og fremtoning, samt at få alle i salen med var perfekt og gav sig tid til at besvare spørgsmål. Vi vil helt sikkert anbefale Daniel til andre også.


Janne Petersen

Nykøbing Falster sygehus

Kontakt

Daniel Blak på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk