cover photo

Book Gæt en tegnefilmskarakter med Lars Thiesgaard

Har I styr på jeres tegnefilmskarakterer?

Men dette underholdende indslag kommer Manden med de 1000 stemmer Lars Thiesgaard ud til jeres arrangement, og laver en sjov og nostalgisk quiz, hvor I skal gætte hvilken karakter, der gemmer sig bag stemmen.
Lars Thiesgaard lægger stemmer til utallige karakterer fra danske tegnefilm som f.eks. Pumba og Grisling.

Booker I dette indslag til jeres arrangement, bliver I inddelt i to hold, der kæmper mod hinanden om at være bedst til at gætte stemmerne på tegnefilmskarakterer! Som et ekstra underholdende element kan Lars lave karakter-quizzen ved at læse op fra en tekst, mail eller lignende fra jeres virksomhed. Har I f.eks. nogensinde hørt direktørens ord med Pumbas stemme?

Med dette indslag er I garanteret en masse god underholdning og latter, når I tester jeres fælles viden om stemmerne fra tegnefilm.

Kendt fra tegnefilm

Hvordan lyder … et stolt men godmodigt og loyalt vortesvin? En drømmende prins, der forelsker sig i en kvindestemme? En meget usikker og bange lille gris? En dreng med et hemmeligt laboratorium i kælderen? En hund på jagt efter spøgelser? Eller en pumpet strandløve med højt hår?

Det ved Lars Thiesgaard, manden som lægger danske stemmer til tegnefilm. Han kan et sted mellem 20-30 stemmer, og er med til at instruere stemmer til de danske versioner af de store tegne- og animationsfilm. Han ligger eksempelvis danske stemmer til Pumba, Prins Erik, Grisling, Dexter, Scooby Doo, Johnny Bravo og mange mange flere.

Du kan læse mere om Lars Thiesgaard her!


Anmeldelser

Det var en fornøjelse at blive underholdt af Lars Thiesgaard. Både ung og gammel var fantastisk underholdt, og Disney sjov generationen lidt star struck. Varm anbefaling herfra


Birgitte ankerstjerne

60 års fødselsdag

Book Gæt en tegnefilmskarakter med Lars Thiesgaard

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Gæt en tegnefilmskarakter med Lars Thiesgaard vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Det var en fornøjelse at blive underholdt af Lars Thiesgaard. Både ung og gammel var fantastisk underholdt, og Disney sjov generationen lidt star struck. Varm anbefaling herfra


Birgitte ankerstjerne

60 års fødselsdag

Kontakt

Gæt en tegnefilmskarakter med Lars Thiesgaard på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk