Book Rundt På Gulvet

Skal I prøve noget nyt til jeres næste arrangement? Så er her et frisk og garanteret underholdende bud til jer:

‘Rundt På Gulvet’ – Sjov og spas med impro-lege.

Som første del af ‘Rundt På Gulvet’ vil selskabet få en overordnet introduktion til impro-genren, hvorefter arrangements deltagere bliver delt op i 3-4 hold. Holdene skal nu dyste om hvem, der er de bedste i selskabs- og improlege.
Legene er inspireret af indholdet fra TV-programmet ’Rundt På Gulvet’ på TV2, der har fyldt danskerne med latter igennem 2010’erne.

Impro-komikere som vært og facilitator

Til at facilitere og være vært for ‘Rundt på Gulvet’ har vi komikere med stor erfaring med impro-lege, som vil guide jer igennem de forskellige lege. ‘Rundt på Gulvet’-konceptet vil først indeholde en overordnet introduktion til genren, hvorefter impro-komikeren vil agere vært, og også selv indtræde i nogle af legene.

Er I klar på et sjovt indslag til jeres arrangement, hvor gæsterne bliver aktiveret igennem forskellige selskabs- og improlege? Så send endelig en forespørgsel afsted!


Book Rundt På Gulvet

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Rundt På Gulvet vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Rundt På Gulvet på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk