Book Cocktail-kursus

Cocktails er bare lækkert. Du kan godt indrømme det. Nogle gange har vi brug for noget andet end en øl til at sætte gang i hyggen og festlighederne. Lige meget hvem du er, og hvad du kan lide at drikke, så findes der med garanti en cocktail for dig. Cocktails kan nemlig være både søde, sure eller bitre. Men fælles for dem alle er, at de er lækre og smagfulde drinks, som garanterer dejligt samvær og hygge med venner og veninder, kolleger eller familie. Og du kan lære at lave dem lige her!
Du skal booke dit næste cocktailkursus hos B Entertained, hvis du ønsker:

  • God og personlig service
  • En skræddersyet oplevelse
  • Professionel betjening

 

Book cocktail kursus med professionelle bartendere

Et cocktail kursus er den rette aktivitet for dig, der ønsker en anderledes, sjov og lærerig aktivitet for dig og dine gæster. I får mulighed for at komme med om på den anden side af baren, hvor magien sker. Her skal I selv prøve kræfter med at shake og mixe klassiske cocktails. At lave cocktails er nemlig meget mere end at hælde indhold i et glas. Det er et håndværk. Og du får nu lov til at komme med om bag kulissen. 

B Entertained er et booking-, management- og produktionsfirma, og vi specialiserer os i at sende god og festlig underholdning lige til døren. Så hvis dig og dit næste selskab elsker lækre og flotte cocktails, og I godt kunne tænke jer at være i stand til at mixe dem selv, så book et cocktail kursus lige her! 

 

Hvad indeholder kurset?

Når du bestiller et cocktailkursus hos os, så sørger vi for at gøre det så nemt som muligt for dig og dine gæster. Vi kommer ud til jeres arrangement, og vi medbringer alt det nødvendige udstyr og ingredienser. Der er også mulighed for at afholde kurset i vore egne lokaler i Odense, som også tilbyder kurser i mere avancerede cocktails og teknikker.

Et cocktail kursus hos os har en varighed på mellem 2-4 timer alt afhængigt af, hvor mange deltagere I er. Her vil I komme under kyndig vejledning af vores dygtige professionelle bartendere. De oplærer i lækre smagssammensætninger, teknikker, samt tips og tricks. På den måde bliver I hurtigt cocktaileksperter.

Vi løfter jeres cocktail-skills til langt mere end blot at kunne lave en Gin & Tonic, Gin Hass eller Mojito.

Vi lærer jer de grundlæggende teknikker bag de forskellige cocktailtyper og i får også lov til at prøve at opfinde jeres egen, ud fra de teknikker i lærer.

Hvis i ønsker et mere simpelt kursus kan vi også lave kurser i cocktails som:

  • Cosmopolitan
  • Piña Colada
  • Sex on the Beach
  • Espresso Martini
  • Dark ’N’ Stormy

Du kan booke et billigt cocktail kursus hos os. Prisen er ca. 500 kroner pr. person alt inklusiv, men den endelige pris afhænger af antallet af deltagere til dit arrangement samt omfanget af cocktails. Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud på et cocktail kursus. Der er mulighed for at opnå mængderabat. 

 

Vi bringer cocktailkurset til dig!

Hvis du bor i København, så kan vi bringe et cocktailkursus til dig. Er dig og veninderne samlet i Aarhus til en hyggeweekend? Så kan vi komme ud til jer med professionelle bartendere og udstyr til at lave de bedste og mest smagfulde cocktails. Vi bringer også ud til både Odense og Aalborg. Og hvis du mest af alt bare ønsker at lære at lave drinks derhjemme, så er det også en mulighed. 

Hvis du blot ønsker lækre cocktails til dit arrangement uden at røre en finger, så kig på siden her. Vi tilbyder nemlig også en personlig bartender, der kan lave alverdens lækre og smagfulde cocktails til dit næste arrangement. 

Ring og få et gratis uforpligtende tilbud på et cocktail kursus – lige der hvor du har lyst.

 

Cocktail kurser for alle anledninger

Hos B Entertained tilbyder vi cocktail kurser til enhver anledning. Vi kan stå klar til at afslutte firmaets teambuilding med manér. Vi kan også sørge for lækre drinks til din polterabend til at kickstarte dagens festligheder. Vi kan være det lækre supplement til jeres julefrokost med et hyggeligt, let og smagfuldt indslag ovenpå den tunge julemad og snaps. 

Vi tilbyder bl.a. også et stort udvalg af aktiviteter og underholdning til firmafest og julefrokost. Så hvis du lige nu søger mere inspiration til aktiviteten til dit næste arrangement, så led videre her

 

Derfor skal du vælge B Entertained

Du skal booke din næste aktivitet hos os, fordi vi specialiserer os i at få god og skræddersyet underholdning lige til din dør. Med et cocktailkursus fra os er du garanteret en sjov og festlig aktivitet, hvor du går derfra i både godt humør og med nye tricks i ærmet. 

Ring til os eller send en forespørgsel her på hjemmesiden, og så sidder vi klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud!


Book Cocktail-kursus

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Cocktail-kursus vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Cocktail-kursus på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk