Book comedy pub quiz

Festlig pubquiz til dit arrangement!

Stemning, grin og musik er i højsædet, når Quizmaster Morten fører jer igennem fire fun-fact-fyldte, finurlige og af og til forbavsende runder. Lige meget, hvad denne aftenens tema er, så ved du aldrig, hvad der venter af skæve spørgsmål og underlige emner. Kun et er sikkert: Det ender ikke der, hvor du troede. Så find en ven – eller tre – der er eksperter i alle de ting, du ikke selv ved en brik om, og come join the fun.

Udgangspunktet er en gammeldags pubquiz – med underholdende twists og indslag:
Der quizzes i hold af 1-4 personer over fire runder – enten med paratvidenssåpørgsmål, klassisk musikquiz eller billedquiz. Der er en bonusvindere i hver runde, så der hele tiden er noget at spille om, og det hold, der har flest points når alle fire runder er talt sammen, er aftenens store vindere.
Quizmaster leverer spørgsmål, musik, sjov og god stemning.
Showet tager 1-2 timer inklusive pauser. Tid og eventuelle præmier aftales på forhånd.

Men quizzen kan naturligvis skræddersys efter jeres behov.
Har i et særligt tema, i synes, kunne være sjovt? Skal der laves hardcore, ekstrasvære spørgsmål for eksperter? Skal quizzen være børnevenlig – eller er det så sent på aftenen, at det omvendt skal være KUN for voksne? I den udvidede pakke, så aftaler vi præcis de rammer, der passer til jeres arrangement. Det meste kan lade sig gøre, Quizmasteren er svær at chokere, så kom bare med alle ønske og gode ideer.


Book comedy pub quiz

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på comedy pub quiz vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

comedy pub quiz på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk