cover photo

Book BODYSLAM! Wrestling

Wrestling er ægte, det er folk der er fake!
Wrestling blander stunt, drama, humor og publikumsinteraktion i et show der er præcis som intet andet. BODYSLAM! er garant for masser af action og en stemning som skal opleves, når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Underholdningsvold fra øverste hylde er en selvfølge i selskab med performere som “Scandinavian Dragon” Aliss Ink, superatleten Carlos Zamora, de festglade Mokaï-makkere RandersPagne, “Sandheden” Peter Olisander og mange flere. Eventuelt krydret med cremen af internationale gæste-performere, som supplement til den overgearede saga om alle BODYSLAM-favoritterne.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Få en smagsprøve på BODYSLAM! Wrestling


Book BODYSLAM! Wrestling

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på BODYSLAM! Wrestling vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

BODYSLAM! Wrestling på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk