Firmaaktiviteter i Aarhus | Book dit næste firmaarrangement her

Står du og dit firma og leder efter den næste sjove, udfordrende eller lærerige aktivitet til jeres næste firmaarrangement i Aarhus? Så er I landet det helt rigtige sted. Her hos B Entertained finder du nemlig det allerbedste udvalg af firmaaktiviteter i Aarhus til enhver anledning. Vi kan tilbyde en aften med alt fra sjove teambuilding lege til lækre gourmetsnacks eller vinsmagning. 

Kig med herunder og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig til at skabe det næste store firmaevent i Aarhus for dig og dine kolleger.  

Find din underholdning her

Nicolaj Leegaard

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Dansk Standup, Fyn, Komikere, Konferencier, Midtjylland, Nordjylland, SønderjyllandNicolaj er en ung komiker fra Aarhus-miljøet, som bruger fornuftige mængder selvironi og sarkasme på scenen Blev udtaget til DM i standup 2022, og gik videre til chancerunden. Har optrådt på diverse festivaler og klubaftener, samt en aktiv del af det århusianske comedy-miljø.

Thor vejrup

Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i Odense, Dansk Standup, Engelsk Standup, Foredrag, Fyn, Impro comedy, Komikere, Midtjylland, Område, Skuespiller, SønderjyllandJeg er en ny komiker med en humor for sig selv jeg snakker om alt fra unge mennesker i dag til hvorfor man skal huske og fjerne de brugte kondomer når man stadig bor hjemme jeg fortæller om sjove historier fra mit liv og ting jeg synes der skal grines af. Hvis jeg lyder som noget så giv et ring jeg tager alt for at få mere erfaring

Fabelagtige cocktails med bartender

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Mad og drikkeHvis du gerne vil forkæle dine gæster lidt ekstra til dit arrangement, kan det anbefales at leje en professionel bartender til at komme og lave lækre cocktails. Cocktails der smager fremragende, men også præsenterer sig flot til anledningen. Vores bartendere kan lave et stort udvalg af cocktails, så der er noget til enhver smag. Du kan få skræddersyet cocktail-løsningen, så det passer lige netop til din fest. Vi sørger for profesionelle bartendere og medbringer alt udstyr til festen, så alt du skal gøre er at glæde dig til smagfulde cocktails. Godt at vide Vi står for alt det praktiske omkring cocktails, bartendere og servering, så I roligt kan læne jer tilbage og nyde jeres arrangement. Uanset hvor mange gæster I har til jeres arrangement, står vores profesionelle bartendere klar til at yde jer en god service og skænke fabelagtige cocktails over disken. Vi kan levere til både mindre sammenkomster og store arrangementer, og kan tilpasse løsningen lige til jeres behov. Cheers!

Thor Overbeck

Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Dansk Standup, Fyn, Komikere, Midtjylland, Nordjylland, Område, Sønderjylland 🎤 Opvarmer for Anders Matthesen show “Jokes fra en hvid straight mand” i Herning. 🎤 Deltager i DM i stand-up semifinale 2021. 🎤 Deltager ved DM i stand-up 2022. 🎤 Optræden på Comedy Zoo. 🎤 5 års erfaring med privat optræden. Thor Overbeck har lavet stand-up i 5 år. I 2021 nåede Thor Overbeck til semifinalen i DM i stand-up, der blev sendt på tv2 Zulu. Thor Overbeck har optrådt vidt omkring på nogle af de største klubber, inde for stand-up. Herunder Comedy Zoo, Citizen, Alberts, Teater95b og mange flere. Derudover var Thor Overbeck en del af opvarmningen på Anders Matthesens turné “jokes fra en hvid straight mand”. Med sit store overblik, friske indspark og høje energi formår Thor Overbeck at fremhæve de store og små hverdagsproblem, samt begivenheder og give dem en sjov karakteristika samt vinkel. Emner alt fra Krigen i værnepligt, dating livet, borgerservice og manglende autoritet er emner Thor Overbeck tager fat på. Book Thor Overbeck til dit arrangement!

Jonathan Zeuthen

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Aktiviteter, Dansk Standup, Engelsk Standup, Fyn, Midtjylland, Nordjylland, Shows, Sjælland, Sønderjylland  Underholdene cirkuskunst og moderne artisteri til enhver begivenhed! Vi finder den perfekte løsning præcis til dit arrangement. Jonathan Zeuthen tilbyder bred og nærværende underholdning til ethvert arrangement. Med 10 års erfaring har han etableret sig som et stort talent på den danske jonglørscene. Showet indeholder en flot kombination af comedy jonglering, interaktion med publikum, ildshow og imponerende teknisk kunnen! Jonathan optræder altid med et glimt i øjet og en vittighed i ærmet. Uanset om det er en firmafest, Konfirmation, fødselsdag eller et andet festligt arrangement, er dette show garanti for at løfte stemningen og skabe minder, der varer ved.            

Gæt en tegnefilmskarakter med Lars Thiesgaard

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, QuizHar I styr på jeres tegnefilmskarakterer? Men dette underholdende indslag kommer Manden med de 1000 stemmer Lars Thiesgaard ud til jeres arrangement, og laver en sjov og nostalgisk quiz, hvor I skal gætte hvilken karakter, der gemmer sig bag stemmen. Lars Thiesgaard lægger stemmer til utallige karakterer fra danske tegnefilm som f.eks. Pumba og Grisling. Booker I dette indslag til jeres arrangement, bliver I inddelt i to hold, der kæmper mod hinanden om at være bedst til at gætte stemmerne på tegnefilmskarakterer! Som et ekstra underholdende element kan Lars lave karakter-quizzen ved at læse op fra en tekst, mail eller lignende fra jeres virksomhed. Har I f.eks. nogensinde hørt direktørens ord med Pumbas stemme? Med dette indslag er I garanteret en masse god underholdning og latter, når I tester jeres fælles viden om stemmerne fra tegnefilm. Kendt fra tegnefilm Hvordan lyder … et stolt men godmodigt og loyalt vortesvin? En drømmende prins, der forelsker sig i en kvindestemme? En meget usikker og bange lille gris? En dreng med et hemmeligt laboratorium i kælderen? En hund på jagt efter spøgelser? Eller en pumpet strandløve med højt hår? Det ved Lars Thiesgaard, manden som lægger danske stemmer til tegnefilm. Han kan et sted mellem 20-30 stemmer, og er med til at instruere stemmer til de danske versioner af de store tegne- og animationsfilm. Han ligger eksempelvis danske stemmer til Pumba, Prins Erik, Grisling, Dexter, Scooby Doo, Johnny Bravo og mange mange flere. Du kan læse mere om Lars Thiesgaard her!5

Rundt På Gulvet

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Impro-lege Skal I prøve noget nyt til jeres næste arrangement? Så er her et frisk og garanteret underholdende bud til jer: ‘Rundt På Gulvet’ – Sjov og spas med impro-lege. Som første del af ‘Rundt På Gulvet’ vil selskabet få en overordnet introduktion til impro-genren, hvorefter arrangements deltagere bliver delt op i 3-4 hold. Holdene skal nu dyste om hvem, der er de bedste i selskabs- og improlege. Legene er inspireret af indholdet fra TV-programmet ’Rundt På Gulvet’ på TV2, der har fyldt danskerne med latter igennem 2010’erne. Impro-komikere som vært og facilitator Til at facilitere og være vært for ‘Rundt på Gulvet’ har vi komikere med stor erfaring med impro-lege, som vil guide jer igennem de forskellige lege. ‘Rundt på Gulvet’-konceptet vil først indeholde en overordnet introduktion til genren, hvorefter impro-komikeren vil agere vært, og også selv indtræde i nogle af legene. Er I klar på et sjovt indslag til jeres arrangement, hvor gæsterne bliver aktiveret igennem forskellige selskabs- og improlege? Så send endelig en forespørgsel afsted!

Små Klimamonstre

Adfærd, Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Foredragsholdere, Fyn, Midtjylland, Nordjylland, Område, Sjælland, SønderjyllandSmå klimamonstre står for anderledes underholdning rettet mod børn og børnefamiler. Det er underholdning med fokus og inspiration til gode miljø- og klimavaner. Små klimamonstre både optræder, leger og formidler med fokus på natur, klima, bæredygtighed, genbrug og miljø. [gallery columns="5" ids="18943,18942,18941,18940,18939"]

Cocktail-kursus i Aarhus

Aktivitet i AarhusÅrhus byder på langt mere end en tur i Tivoli Friheden eller spisning på Salling Rooftop. I Århus kan vi nemlig også give din julefrokost et anderledes og festligt indslag. Vi kan sørge for, at I kommer i den helt rigtige stemning på din venindes polterabend. Eller vi kan give dig en god og lærerig oplevelse med dine kolleger til firmafesten. Alt sammen kan blive dit, hvis du vælger et cocktail kursus i Århus. Du skal vælge et cocktailkursus i Århus, fordi det med garanti kan gøre dit næste arrangement både sjovt, lærerigt og mindeværdigt. Med B Entertained som arrangør til dit næste arrangement garanterer vi: Professionel service i tæt samarbejde med dig og din valgte aktivitet, underholdning eller artist En skræddersyet oplevelse sendt lige til døren Et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning   Hvad indeholder et cocktail kursus i Århus? Til et cocktailkursus i Århus sørger vi for det hele. Vi medbringer både udstyr, ingredienser til et stort udvalg af drinks og professionelt personale. For kun ca. 500 kroner pr. person vil I i løbet af 2-4 timer blive guidet igennem gode smagssammensætninger og teknikker til at lave de lækreste cocktails. Prisen er inkl. udstyr, udbringning og ingredienser, men den endelige pris afhænger af antallet af deltagere til dit arrangement. Ring eller skriv derfor til os for dit gratis og uforpligtende tilbud.  Så kan vi høre nærmere om dine ønsker og omfanget af dit arrangement, og derefter aftaler vi den endelig pris og varighed. Pssst, der er mulighed for mængderabat. Her er nogle eksempler på de lækre og smagfulde cocktails, som I kan lære at lave: Mojito Gin and Tonic Cosmopolitan Piña Colada Sex on the Beach Espresso Martini Gin Hass Dark ’N’ Stormy Strawberry Daiquiri Er du sulten efter mere? Hvis du klikker videre her, så vil du se vores store udvalg af andre lignende aktiviteter.  Vi tilbyder fx vinsmagning, et flødebollekursus, eller en cocktailbartender. Men på siden vil du også finde et bredt udvalg af andre sjove aktiviteter og underholdning, som måske er det helt rette til dit næste arrangement. Vi ser frem til at få et opkald eller en forespørgsel fra dig!

Vinsmagning

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Mad og drikkeVelkommen til dig. Dig, der er vinentusiast. Dig, der er vininteresseret. Dig, der søger mere viden om vin. Dig, der har lyst til at prøve en masse nye forskellige vine. Eller dig, der bare har lyst til at drikke en masse god vin i selskab med venner, kolleger eller familie. Velkommen til dig. Du er havnet det helt rigtige sted. Og her hos B Entertained kan vi tilbyde dig og dine gæster en helt særlig vinsmagning.   Vin har optaget os mennesker i tusindvis af år, og det ses endnu den dag i dag at være et samlingspunkt, når vi mødes i gode venners lag. Vinens alsidighed er med til at skabe en stor skare af tilhængere. Du kan uden tvivl finde noget, der falder i din smag. Der findes bl.a. rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin, og det er et område i konstant udvikling.    Det praktiske: Dette kan du forvente af en vinsmagning hos B Entertained En eksklusiv vinsmagning hos B Entertained fokuserer på en kombination af den bedst mulige oplevelse med så lidt besvær for jer som muligt. Derfor sender vi en dygtig vinkonsulent ud til jer, som engageret og uformelt vil fortælle om vinene og gøre jer klogere på de udvalgte vine til smagningen. Vinkonsulenten vil desuden medbringe alt det nødvendige til smagningen, såsom vine, glas o.l. Vinsmagning er et glimrende valg til firmaarrangementet, en polterabend eller andre begivenheder, hvor I ønsker et spændende indslag. Og det er altså lige meget, hvor meget man ved om vin i forvejen. Vores vinkonsulenter skal nok forvandle dig til en sand vinekspert, så du til næste sammenkomst med vennerne kan brillere med din viden.  Smagningen til dit næste vinarrangement kan både bookes til mindre eller større forsamlinger. Og varigheden vil variere alt efter sammensætningen af smagningen. Prisen på din vinsmagning og varigheden af den afhænger af det specifikke arrangement, som vi aftaler i fællesskab.    B Entertained's vinsmagning: En social begivenhed for vinelskere B Entertained er et booking-, management- og produktionsfirma. Vi har fokus på god og personlig service - helt fra forespørgsel til dagen for din vinsmagning. Vi er et firma, der specialiserer sig i at bringe aktiviteter lige til din dør. Vores mål er at gøre din oplevelse med at booke en vinsmagning hos os så nem som mulig. Du får mulighed for i samarbejde med os at vælge tid og sted for dit vinarrangement. Det kan derfor være alt fra en vinsmagning i dit eget hjem, til en vinsmagning i lejede lokaler eller i cafeteriet på din arbejdsplads. Det er op til dig.   Du skal booke en vinsmagning hos os, hvis du ønsker:  muligheden for en skræddersyet og eksklusiv vinsmagning lige der, hvor du ønsker det  god og personlig service igennem hele processen kompetente, erfarne og imødekommende medarbejdere Med denne vinsmagning kommer vores vinkonsulenter ud til jeres vinarrangement. De vil fortælle engageret om de medbragte vine, som I skal præsenteres for i løbet af vinsmagningen. Vinsmagning er både en inspirerende og velsmagende oplevelse for dig og dine gæster.   Bliv klogere på vinens verden hos B Entertained En vinsmagning med B Entertained kan skræddersyes til at blive lige det, som du ønsker. Du får en eksklusiv vinsmagning for lige nøjagtigt de venner, familie eller kolleger, som du ønsker at få en sand kulinarisk og lærerig oplevelse sammen med.  Når du bestiller en vinsmagning hos B Entertained, bliver du introduceret til vinens smagfulde univers af kyndige vinkonsulenter. Og der er i den grad masser af ting at blive introduceret til. Vin er en kompleks og interessant størrelse. Hvordan vinen smager afhænger af alt fra årgang til temperatur. Vores dygtige vinkonsulenter kan derfor gøre dig og dine gæster klogere på vigtigheden af vinens iltning, temperatur, druesort og årgang. Ja, endda hvilket glas den serveres i. Til en vinsmagning med B Entertained bliver du i den grad klogere på vinens verden.     Opdag nye favoritter på B Entertained's vinsmagning Når du booker en vinsmagning hos os, så kan vi i samarbejde skabe den bedste oplevelse for jer. Ud fra jeres ønsker, sammensætter vi en aften i vinens tegn lige efter jeres hoveder. Vinsmagningen kan eksempelvis have et bestemt tema. Du kan også vælge en særlig vintype, som du gerne vil udforske dybere. Eller du kan vælge et vinland som dit fokusområde for aftenen. Fælles for alle valg er, at vores dygtige og vidende vinkonsulenter er klar til at dele ud af deres erfaring, kunnen og viden om dine udvalgte vintyper.  Om I ønsker en aften med rødvin, hvidvin, rosévin eller blot lidt af det hele, så kan vi sammen finde en løsning, der passer lige til jeres behov.   Bliv klogere på vinens verden hos B Entertained B Entertained består af kompetente medarbejdere, som har et fokus på god service og den skræddersyede oplevelse. Vi sidder klar til at skabe det bedste vinarrangement for dig og dine gæster. Hos os kan du altid få et uforpligtende tilbud. Ring derfor endelig til os eller send os en forespørgsel direkte fra hjemmesiden.  Vi ser frem til at høre fra dig.        

Hyggelee Pølsevogn

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Mad og drikkeLej Hyggelee Pølsevogn En god fest er aldrig blevet dårligere af en bid mad - og da slet ikke af en hotdog! Skal du runde festen af med natmad, eller skal medarbejderne forkæles lidt ekstra til frokosten? Så kan du booke en pølsevogn med lækre hotdog af høj kvalitet hos os. Faktisk er en pølsevogn genial til enhver lejlighed, hvor noget skal markeres eller fejres. Pølsevognen er med til at levere en hyggelig og god stemning, mens maverne bliver mætte. Godt at vide Vi kommer ud til jer med alt, hvad det kræver for at servere varme hotdogs til jeres selskab. Vi har altså styr på alt det praktiske, så I kan nyde selskabet. Vi kan også stå for at levere drikkevarer til at skylle maden ned, hvis det ønskes. Prisen på at booke en pølsevogn til jeres arrangement afhænger af antallet af personer, og pølsevognen kan både bestilles med og uden personale. minimum 50 personer for at få vognen ud til sig

Mobile Escape Room

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, TeambuildingTænk ud af boksen, når mysterier skal opklares, og puslespil skal løses! Book et mobil Escape Room til jeres næste arrangement! De fleste kender sandsynligvis til de fysiske Escape Rooms, som i de senere år har givet os mulighed for i fællesskab at løse spændende mysterier. Men har du mon prøvet de mobile Escape Rooms, som du kan spille lige i de omgivelser, du ønsker? De mobile Escape Rooms danner rammen om en sjov  og udfordrende aktivitet, hvor de små grå skal i spil. Disse Escape Rooms er også et oplagt valg som en teambuilding-aktivitet, fordi opgaverne kræver samarbejde og fælles indsats for at løse gåder og udfordringer. Er I mange deltagere, der skal være med til aktiviteten, kan I leje flere mobile Escape Rooms, hvor I kan konkurrere med hinanden om at være de første til at samle de manglende brikker i puslespillet! Godt at vide Er I mange deltagere, er det muligt at bestille flere spil af den samme type, så I kan konkurrere mod hinanden. Spillene kan vare mellem 1 til 3 timer. Skal jeres arrangement have en sjov aktivitet, hvor deltagerne i fællesskab skal løse forskellige opgaver og gåder for at opklare det store mysterie? Så send en forespørgsel afsted med det samme! Vi står klar til at hjælpe dig i mål.  

Daniel Blak

Adfærd, Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Dansk Standup, Foredrag, Foredragsholdere, Fyn, Impro comedy, Komikere, Konferencier, Midtjylland, Nordjylland, Område, Selvværd, Sjælland, SønderjyllandDaniel Blak har 20 års erfaring som underholder, primært som DJ og konferencier, men nu også som standup-komiker. Daniel er sjov, charmerende, til tider samfundsrevsende og leverer både jokes og satire. Med mange års erfaring både i erhvervslivet og indenfor politik, har Daniel også en unik vej ind til komik om netop disse emner, og kan underholde såvel virksomheder, byrådssale og medarbejderfester. Hvis du vil have et godt grin, så gå med Daniel Blak, Lollands komiske indslag. Daniel kan også hyres som quizmaster, og særligt musikquiz er hans store metier. Søger du en scenevant konferencier og/eller ordstyrer så er Daniel også det rette valg. Med en god kombination af rappe replikker, et glimt i øjet og en stor paratviden, kan Daniel være med til at bringe humor og spørgelyst ind i debatten. Ydermere kan Daniel bookes som foredragsholder, hvor han fortæller om et liv med en opvækst præget af at blive fjernet fra barndomshjemmet, og hvordan en opvækst uden et sikkert rodnet og netværk, har skabt lavt selvværd og en evig jagt på bekræftelse. Ydermere fortæller Daniel også åbent om et liv med depression, stress, selvmordstanker og frygten for ikke at slå til som far og mand.5

Daniel Odvig – Til din fest

Adfærd, Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Aktiviteter, Bryllupsmusikere, Dansk Standup, Foredragsholdere, Fyn, Impro comedy, Impro-lege, iværksætteri, Konferencier, Midtjylland, Nordjylland, Område, Psykologisk manipulation, Selvværd, Shows, Sjælland, Skuespiller, Solomusikere, Sønderjylland, Tryllekunstner, Tryllekunstner/Manipulator Skal du bruge et festligt og underholdende indslag? Det lyder som om, at Daniel vil være den perfekte underholdning til jeres fest!  Med hans fantastiske bugtalerdukker og evne til at få dukkernes personligheder til at komme til live, vil alle gæster blive tryllebundet af hans show. Daniel har ikke kun dygtigheden til at underholde med sine dukker, men han sørger også altid for at inddrage publikum med sjove indslag og skøre gags, der får alle til at grine og hygge sig. Dukken Max er virkelig en perle og en af de fineste håndlavede dukker, der findes. Det er sjældent at finde en specialdukke som ham i Danmark, og hans charme vil helt sikkert vinde alle gæsternes hjerter. Showets indhold kan tilpasses jeres specifikke arrangement, hvad enten det er en rund fødselsdag, julefrokost, firmafest, konfirmation eller noget helt femte.  Med muligheden for en pakkeløsning, der inkluderer enten en sammenhængende optræden på 30-40 minutter eller to separate optrædener på f.eks. 2 x 20 minutter, er der fleksibilitet til at imødekomme jeres ønsker og behov. Kort sagt, med Daniel som underholdning er der garanti for en uforglemmelig og morsom oplevelse for alle til festen! Absolut! Max og Daniel er ikke kun velegnede til fester og begivenheder, de kan også være en fantastisk tilføjelse til messer og udstillinger. Deres underholdende og charmerende optræden vil ikke kun tiltrække opmærksomhed, men det vil også skabe en mindeværdig oplevelse for besøgende på messen eller udstillingen. Ved at inkludere Max og Daniel i jeres stand vil I skille jer ud fra konkurrenterne og tiltrække flere interesserede kunder og besøgende. Deres optræden vil ikke kun være underholdende, men det vil også være en effektiv måde at markedsføre jeres brand, produkter eller tjenester på. Så hvis I ønsker at gøre jeres næste messe eller udstilling til en succes, så tøv ikke med at inkludere Max og Daniel i jeres planer. Det vil være en investering, som I ikke vil fortryde!   Anmeldelse af showet. Jonas Stimose ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Et multitalent med showbizz i blodet! Daniel er en yderst flittig entertainer, som har en tydelig begejstring for sit arbejde.   Movia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det var et super godt show. Alle voksne mennesker var godt tilfreds med showet. Kan kun anbefale at hyre Daniel.   Jannik Agersten Nielsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Underholdning fra start til slut, satte god stemning på festen. Daniel er meget levende og lytter til gæsterne. Kan varmt anbefales. En glad fyr, med et dejligt smittende humør.   Ps Bar og Grill Østerbro ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde fornøjelsen af Daniel i vores Cafe og vi må sige at publikum morede sig. Det er ikke sidste gang vi har haf besøg af Daniel og hans morsomme kammerat. Hør Foredraget ” At Drømme” af Daniel Odvig. Daniel’s rejse fra at forfølge sin drøm om at blive selvstændig entertainer er ikke blot en historie om vedholdenhed og mod, det er også en inspirerende fortælling om at forfølge ens passion uanset de forhindringer, der måtte opstå. I dette foredrag deler Daniel ikke kun sine egne erfaringer og udfordringer, men han åbner også op for en diskussion om publikums egne drømme og ønsker. Foredraget opmuntrer til at tage skridtet og forfølge ens egne drømme, uanset hvor udfordrende det måtte virke. Velegnet til skoler, uddannelsesinstitutioner, biblioteker og lignende, dette foredrag er en kilde til inspiration og motivation for alle, der ønsker at leve et liv i overensstemmelse med deres lidenskab. Med over 10 års erfaring indenfor underholdningsbranchen, er Daniel i stand til at dele værdifulde indsigt og råd, der vil efterlade publikum med en følelse af håb og mod til at forfølge deres egne drømme. Foredraget varer cirka 1 time, efterfulgt af en spørgerunde, hvor publikum har mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en meningsfuld samtale om deres egne drømme og mål!

Den Røde Tråd

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Impro-lege Har din virksomhed brug for et friskt pust, eller mangler jeres medarbejderne måske at blive mindet om virksomhedens DNA? Eller leder I efter et ekstra indslag til jeres faglige dage? Så er dette erhvervskoncept 'Den Røde Tråd' lige noget for jer! 'Den Røde Tråd' byder på en alternativ måde til at arbejde med virksomhedens processer, rutiner og strategier, hvor en dygtig facilitator udarbejder et skræddersyet program, der passer til jeres behov i virksomheden.   Konceptet kan foregå på to måder, men fælles for begge muligheder er, at facilitatoren vil mødes med virksomheden og lytte til virksomhedens behov, og hvilke områder der ønskes fokus på. 'Den Røde Tråd' kan udformes som en workshop eller et show. Workshop: Her vil der udformes en specifik workshop med øvelser, hvor formålet af at skærpe de kompetencer, som er ønsket fra virksomheden. Workshoppen afrundes med en formel fremførelse med de ansatte i sammenhæng med facilitatoren. Show: Facilitatoren vil udarbejde et specifikt impro-show, som tager udgangspunkt i virksomhedens DNA og de udfordringer, der måtte være. Showet indeholder interaktivitet med de ansatte, som vil blive inddraget i de enkelte øvelser i showet. Faciliteret af dygtige impro-komikere Til at facilitere 'Den Røde Tråd' har vi dygtige impro-komikere, der har stor erfaring i at coache andre mennesker og hjælpe dem til succes. Ved brug af improvisation som værktøj får i et skræddersyet program, der kan fokusere på teambuilding, konfliktløsning eller hvad I har behov for i jeres virksomhed.

Flødebollekursus

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Mad og drikkeHar du endnu ikke kastet dig ud i kunsten at lave dine egne flødeboller, eller har du måske forsøgt dig med et knapt så imponerende udfald? Så er et flødebollekursus et oplagt valg som et underholdende indslag til dit næste arrangement. Bestiller du et flødebollekursus, kommer der en erfaren flødebolle-mester ud og giver jer et kursus i at lave de lækreste flødeboller helt fra bunden. Alt udstyr og ingredienser bliver medbragt af flødeboller-mesteren til jeres arrangement, så det er lige til at gå til. Flødebollekurset er egnet til dig, som gerne vil give en lærerig og underholdende oplevelse i det søde køkken, med tips og tricks som deltagerne kan bruge, hvis de skal lave flødeboller en anden gang. Deltagerne får lov til at tage de flødeboller med hjem, som de selv har lavet under kurset. Populær aktivitet I øjeblikket er flødebollekurser meget eftertragtede, og det vil med sikkerhed falde i god jord til jeres arrangement. Flødebollekurset er både sjovt og inspirerende, og det giver jer mulighed for at prøve kræfter med jeres håndelag, når skum skal piskes, chokolade tempereres og flødeboller skal overtrækkes. Send os en forespørgsel, hvis du vil høre mere om mulighederne for et underholdende (og lækkert) flødebolle-kursus!

Paul Johnstone

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Dansk Standup, Engelsk Standup, Fyn, Komikere, Konferencier, Midtjylland, Nordjylland, Quiz, Sjælland, SønderjyllandDANSK Denne one-liner komiker blander sjove ordspil med puns og absurde jokes. Han har en hurtig stil, der betyder der aldrig er langt mellem punchlines, når han står på scenen. Han er nemlig ikke dansker, så hans vinkel på det danske sprog er også noget at opleve! Paul har stået på scener i hele landet, hvor han har besøgte bl.a Comedy Zoo, Aalborg Event, Christiania Comedy Club, og Teater Play. Han har optrådt to gange for Folkely Festival, den ene gang på deres Main Stage, og anden gang som vært for deres populær Valgaften på Halsnæs Madbar. Paul har været Æsel for UpComedy, på City2 Comedy Club, Odense Sommer Comedy og på Knock Knock Comedy Club Derudover har han ageret som opvarmer flere gange for Anders Matthesens show JOKES – fra en hvid, straight mand, og for Joel Bryant og Rachman Blakes udsolgte forestillinger i København. Paul er tilgængelig i hele landet og kan optræde på enten dansk eller engelsk (eller begge) ENGELSK This One-Liner merchant mixes eyewateringly funny jokes with sharp wordplay and punnery. His blink-and-you’ll-miss-it style means that there’s never long between punchlines. You’ll always be entertained while he’s on stage. Paul has performed at many of Denmark’s premier comedy venues, with Comedy Zoo, Aalborg Event, Christiania Comedy Club and Teater Play among them. He has performed twice for Folkely Festival – once on their main stage, and once as host of their Election Night Event. Paul has performed as and opening act for UpComedy, at City2 Comedy Club, Odense Summer Comedy, and at Knock Knock Comedy Club He has warmed up numerous times for huge acts such as Anders Matthesen, Joel Bryant (USA) and Rachman Blake (USA). Paul is available in all of Denmark and can perform in either Danish or English (or both)

Kim Krogh

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Dansk Standup, Engelsk Standup, Foredrag, Fyn, Komikere, Midtjylland, Nordjylland, Sjælland, Sønderjylland– Opvarmet for Anders “Anden” Matthesen til “Jokes fra en straight hvid mand” d. 08/03/2023! – Var med i Danmarks Første Comedy League I Oktober 2022 – Opvarmet for Kasper Thorup, Philip Devantier og Mick Øgendahl “Stand Up i Nord” i Oktober 2022 – Optrådte til Gallo Prisen 2020 – Var med i “de nyeste nye #14” i 2020 – Kommer med originalt materiale med udgangspunkt i hans eget liv, som ung, adopteret og sit anderledes syn på hverdagen. Kim Krogh (f. 1999) kommer ud og underholder i ca 15 til 35 minutter. Kim Krogh er en Aarhusiansk Stand Up komiker der høster masser af grin! Startet som stand up komiker i Februar 2020, og er kommet hurtigt ind i rytmen. Laver godt originalt materiale. Kommer med et ungt og anderledes syn på hverdagen, som adopteret, og kommer med jokes som omhandler alt fra ungdomslivet og venskaber til kærlighed og familien. Skriv gerne hvis du ønsker at komme med særlige ting omkring dit event, som Kim kan flette ind i hans eget stand up materiale. Er du skole, lignende institution eller virksomhed er der også mulighed for at han kan komme ud og “snuse rundt” en dag eller 2 for at finde noget der passer til netop dit arrangement. Skriv endelig. Skal dit arrangement have en ekstra dimension?  Book Kim til dit arrangement nu!

Sofie Skriver

Adfærd, Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Dansk Standup, Foredrag, Fyn, Impro comedy, Impro-lege, Komikere, Ledelse, Midtjylland, Nordjylland, Selvværd, Shows, Sjælland, Sønderjylland, TeambuildingSofie Skriver er en alsidig og erfaren kunstner inden for komik, der med succes har kombineret stand up, improvisation og manuskriptforfatning. Med en stærk tilstedeværelse på scenen fortsætter Sofie med at underholde og inspirere publikum overalt. Sofie har etableret sig som en dynamisk og talentfuld performer, der evner at fange publikums opmærksomhed med både spontanitet og skarpe punchlines. Improvisationens kunst er i højsædet, og hver optræden er unik, hvilket skaber en uforudsigelig og spændende aften for alle tilskuere. Med over 7 års erfaring inden for scenekunst som både stand up og impro komiker, har Sofie udviklet en solid baggrund og ekspertise, der afspejles i hendes professionelle optrædener. Sofie Skriver har bidraget til flere populære podcasts og radioprogrammer, herunder: - **Dybt Go'nat DK** - **Brian Mørk Show** - **De Satiriske Lege (Radio4)** - **To Runde Skarpe og en Ørn** - **Under udvikling** - **Specialklassen Sommersatire (Radio4)** Sofie Skriver har også makeret sig i konkurrencer - Semifinalist i DM i Stand Up 2022 - Semifinalist i DM i IMPRO COMEDY 2018/2019 Roller på TV og Radio - **"Inge Ravnkjær"** i R8dio - **"Louise"** i GURU sæson 1 på DR2  

Gourmetsnacks fra Michelin-kok

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Mad og drikkeMed dette indslag kommer Michelin-kok René Mammen ud og tryller med sine talenter i køkkenet. René Mammen underholder publikum, imens han kreerer nogle lækre gourmet snacks, som I også får lov at smage. Oplevelsen er både underholdende og fascinerende for publikum - både fordi René Mammen er underholdende i sig selv, men  også fordi det er fedt at se nogen, der virkelig excellerer i deres fag. Indslaget er kategoriseret som underholdning, og det kan derfor ikke erstatte eventuelle måltider i løbet af arrangementet. René Mammen medbringer selv de ting, han skal bruge til indslaget. Kendt fra René Mammen er en dygtig kok, og har arbejdet på flere toprestauranter. I dag er han grundlægger og ejer af Michelin-restauranten Substans i Aarhus. Derudover han René YouTube-kanalen 'Køkken Fandago', hvor han laver nem, sjov og comfy mad som han selv laver, når han holder fri. 1998-2001 kokkeelev på Norsminde Kro 2001-2003 tjener elev på  Malling Kro 2003-2004 tjener på Noma 2004-2005 kok på Ensemble 2005-2021 Substans

Live musikQuiz v/ Fjord & Planks

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktiviteter, Foredragsholdere, Fyn, Musik, Musik, Område, QuizLIVE MUSIKQUIZ V/ FJORD & PLANKS Arrangementet er et festligt indslag og har til formål, at alle ka’ skråle med på diverse hits, drikke øl og vinde øl samt have en mindeværdig aften! Skuespiller, entertainer og quizvært Kristian Fjord akkompagneres af en af nordfyns musikalske stoltheder, Mikkel ”Planks” Planke, som på fornemste vis vil pryde gæsternes øregange med hits som indebærer alt fra Teddy Edelmann til Minds Of 99 til Rocazino og Oasis. Kendt fra Optrådt utallige gange på Odense Street Food Diverse private arrangementer Tinderbox 5

Divin Wadimanya

Aktivitet i Aalborg, Aktivitet i Aarhus, Aktivitet i København, Aktivitet i Odense, Aktivitet i Randers, Aktivitet i Svendborg, Dansk Standup, Engelsk Standup, Fyn, Impro comedy, Komikere, Konferencier, Midtjylland, Nordjylland, Område, Sjælland, Sønderjylland Jeg er en komiker fyldt med selvironi og charme. Mit tempo er varierende afhængig af bidet, men alle kan følge med, uanset, hvor hurtigt det går. Kort sagt, hvis du har tænkt på det, så kan jeg joke med det. Jeg er autentisk og udfordrende, på en sjov måde.

Book aktiviteter i Aarhus til det sjove, berigende eller hyggelige firmaarrangement

B Entertained er et booking-, management- og produktionsfirma med speciale inden for comedy og underholdende aktiviteter. I et samarbejde med os vil du finde ud af, at vi har et stort fokus på personlig service og tilfredshed hos vores kunder. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig helt fra forespørgsel på din udvalgte firmaaktivitet til dagen for dit firmaarrangement i Aarhus. 

Du skal booke din næste firmaaktivitet igennem os, hvis du ønsker god underholdning, som bliver bragt lige til døren. Hos B Entertained er du sikret:

 • Engagerede og kompetente medarbejdere til at sikre et godt forløb
 • Et bredt udvalg af både lærerige, sjove og anderledes firmaaktiviteter
 • Personlig service fra start til slut

Vi opfordrer til at kigge rundt på vores hjemmeside, hvor du skaber det store overblik over vores tilbud af firmaaktiviteter i Aarhus. Her kan du klikke dig rundt i vores aktivitetskategori og få en idé om, hvad du ønsker for dig og dine kolleger. Ønsker du fx en teambuilding aktivitet i Århus, som kan ryste jer tættere sammen som gruppe? Måske er du mere til en aften med forkælelse, hvor I kan smage lækre cocktails eller lære at lave flødeboller? Måske vil det bringe jer tættere sammen som gruppe at grine højlydt sammen til en af vores sjove komikere? Eller måske vil I hellere læne jer tilbage i stolen og nyde et berigende og underholdende foredrag af en af vores medrivende foredragsholdere? 

Du kan i hvert fald finde det hele lige her! Men du er også altid velkommen til at ringe ind til vores dygtige medarbejdere. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige firmaaktivitet til dig og dine kolleger i Aarhus. 

Se vores store udvalg af firmaakiviteter i Aarhus

Hos B Entertained har vi forsøgt at sammensætte et udvalg af alle de bedste firma aktiviteter i Aarhus. Derfor er vi sikre på, at du også kan finde noget, der falder i din og dine kollegers smag. Hos os finder du bl.a.: 

 

 • Stand-up comedy – både på dansk og engelsk
 • Impro comedy – både traditionel impro comedy & impro comedy med fokus på at inddrage publikum igennem sjove aktiviteter og lege
 • Tryllekunst
 • Foredrag med bl.a. landstræner Nikolaj Jacobsen & tegnefilmsdubber Lars Thiesgaard
 • Live Musik
 • Gin-, whiskey-, cocktail- og vinsmagning
 • Gourmet snacks med Michélin-kok René Mammen
 • Flødebollekurser 
 • Quizzer, fx Disney-quiz med Lars Thiesgaard og musikquiz

Det er nu op til dig at afgøre, hvilken slags firmaaktivitet du ønsker til dig og dine kolleger i Aarhus. Du er dog også altid velkommen til at ringe til os for at få vores professionelle bud på, hvad der kunne passe til netop jeres arrangement. Hos B Entertained er dygtige medarbejdere altid til rådighed for dig i forhold til at dele ud af vores erfaring inden for området. 

Du finder den endelige pris og varighed i samarbejde med os, da den endelige aftale afhænger af det specifikke firmaarrangement. Ring derfor til os eller send en forespørgsel her på hjemmesiden.

Derfor er teambuilding aktiviteter vigtigt for jeres firmaarrangement i Aarhus

Teambuilding er med til at styrke samarbejdsevnerne. Det er med til at bringe jer endnu tættere sammen som gruppe. Og det vil vi hos B Entertained gerne støtte op om. 

Vi anbefaler derfor teambuilding aktiviteter til dig og dit firma i Aarhus for at: 

 • styrke samarbejdet mellem medarbejderne
 • fremme trivsel på arbejdspladsen
 • give medarbejderne en sjov ikke-arbejdsrelateret oplevelse sammen

 

Hos B Entertained er vi klar til at booke din næste firmaaktivitet

Vi sidder klar og venter på dit opkald. Hos B Entertained ser vi frem til at give dig den bedste service i præcis den grad, som du ønsker det. Vi er klar til at dele ud af vores ekspertise, hvis du har brug for det. Og ellers står vi blot klar til at arrangere det bedste firmaevent i Århus for dig og dine kolleger.