cover photo

Book Peter Werner

Denne sønderjyske komiker er en fantastisk historiefortæller, som deler ud af de erfaringer han gør sig i livet. For eksempel er Peter flyttet til København, så man kan forvente at høre om en jydes oplevelser i storbyen, og bare rolig man kan sagtens forstå hvad han siger.

Bund solid sønderjyde står her klar til at underholde til dit næste arrangement. Peter Werner flyttede til København for at forfølge drømmen om at blive stand up komiker, og han er allerede godt på vej! Peter har været med i Zulu comedy Galla, samt nået semi finalen ved DM I Stand Up 2 gange og senest i 2021 vundet DM i standup! Glæd dig til at følge med i denne dygtige unge mands fremtidige karriere.

Kendt fra

  • Zulu Comedy Galla
  • Vinder af DM i standup 2021
  • Zulu program: Efter lukketid
  • Optrådte på Bøgescenen til Smukfestival for 40.000 mennesker i 2022

Få en smagsprøve på Peter Werner


Anmeldelser

Varde Gymnasium sender de bedste anbefalinger Peters vej. Showet var tempofyldt, sjovt, i elevernes øjenhøjde og med løbende elevinddragelse undervejs hvor det lige faldt naturligt. Peter Werner har været et yderst behageligt bekendtskab og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden.


Nikolaj Clausen

Varde Gymnasium

Peter Werner er en fremragende komiker, der formår at levere humor på et helt unikt niveau. Hans evne til at observere og kommentere hverdagens absurde situationer er enestående, og hans levering er både skarp og underholdende.


Søren Bo Mogensen

Glamsdalens idrætsefterskole

Book Peter Werner

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Peter Werner vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Varde Gymnasium sender de bedste anbefalinger Peters vej. Showet var tempofyldt, sjovt, i elevernes øjenhøjde og med løbende elevinddragelse undervejs hvor det lige faldt naturligt. Peter Werner har været et yderst behageligt bekendtskab og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden.


Nikolaj Clausen

Varde Gymnasium

Peter Werner er en fremragende komiker, der formår at levere humor på et helt unikt niveau. Hans evne til at observere og kommentere hverdagens absurde situationer er enestående, og hans levering er både skarp og underholdende.


Søren Bo Mogensen

Glamsdalens idrætsefterskole

Vi havde fornøjelsen af Peter i fredags på Vespa vinbar. Det var fra start et svært sted at lave en god opsætning for Peter, men Peter har igennem det hele været meget imødekommende og fleksibel. Det viste han til fulde også da han ankom og bare var positiv og virkelig behagelig. Showet var helt som jeg havde håbet og meget mere end det:-) Selvom lokation var udfordrende for Peter og andre gæster havde mit selskab en kæmpe oplevelse af komik på et meget højt niveau.


Kasper Kristensen

A&O

Super fedt show og fedt at Jakob Thrane også joinede. Har kun fået gode tilbagemeldinger fra alle. Eneste “negative” kommentarer var at Peter mumlede lidt for dem der stod bagerst så han var lidt svær at høre. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har hyret en komiker til vores fredagsbar.


Morten Wirén Årstoft

Danica Pension

Vi var super glade for Peter, han var forrygende både til at ”håndtere” og få improviseret med flere af gæsterne, og var med til at skabe en rigtig god start på festen. Jeg er så glad for den anbefaling B Entertained gav på ham! 😃


Thor Vestergaard

Restaurationerne ApS

Peter underholdte til vores julefrokost for ca. 100 ansatte. Han var med det samme god til at "lure" stemningen i lokalet og formåede med sin lettere sjofle tilgang til showet, at gribe alle mand fra start. Skøn humor og personlighed, kombineret med et super godt show. Kan varmt anbefales!


Søren J.

Landbo syd

Rigtig sjov og meget venlig og høflig person.


René Leif Jørgensen

Revisionscenteret Sønderborg

Kæmpe anbefaling herfra. Utrolig sjov, mærker publikum og former sine jokes efter det publikum han møder.


Marlena Müller

K. W. Bruun

TAK for et virkelig godt show med Peter Werner ved roret til vores bloddonor-jubilæums-havnerundfart i København! Og for et super godt samarbejde både med Peter selv og Martin Rosenberg fra B Entertained! Både personale og donorer i Region Hovedstaden var glade og havde en fest på alle tre bådture, hvor Peter var på :-) Stor anbefaling herfra - og vi håber at se Peter igen til endnu et arrangement! Bedste hilsner Ea Schack, Bloddonorerne Region Hovedstaden


Mette Lisby

Bloddonorerne Region hovedestaden

Det var HELT FANTASTISK! KÆFT DET VAR SJOVT, WAUW ❤


Thomas Linde Nielsen

NetIP

Det var en rigtig god oplevelse med Peter og der er kommet mange positive tilbagemeldinger.


Anette

Asico

Kontakt

Peter Werner på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk