cover photo
  • Michael Hamilton

    Artist

Book Michael Hamilton

Humoristisk sanger og sangskriver. Har fået 5-stjernede koncertanmeldelser af bl. a. GAFFA og er blevet nomineret til 5 Danish Music Awards.

“Den næste halvanden time var et rent tæppebombardement af Hamiltons utrolig velskrevne, iørefaldende, medrivende og syng-med-venlige sange, hvor teksterne vælter med bizarre ordspil og både rummer gakket humor og dyb alvor, fuldt på niveau med fremragende tekstforfattere som Peter Sommer, Simon Kvamm og Kenneth Thordal.
Som sædvanlig var Hamilton showman med stort S og fik hurtigt sat fut i det spartanske publikum, der blev aktiveret med både fællessang, stjernekastere og sangønsker (…) Skulle du endnu ikke have fattet det, kære læser, så aflæs mine læber: Michael Hamilton er en hamrende talentfuld dansksyngende sanger og sangskriver, og det er mig en gåde, hvorfor han endnu ikke for længst er blevet opdaget…”
★★★★★ Ole Rosenstand Svidt, GAFFA

Få en smagsprøve på Michael Hamilton


Book Michael Hamilton

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Michael Hamilton vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Michael Hamilton på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk