cover photo

Book Jacob Taarnhøj

Jacob Taarnhøj kender du måske allerede fra programmer som Stor Mester, Zulu Comedy Galla, DM I Stand Up eller hans første show ‘Comedy Special’ som udkom på TV2 Zulu i 2018.

 

ERFAREN & ARBEJDSOM KOMIKER

Jacob Taarnhøj er kendt som en komiker der altid arbejder benhårdt på at skrive nyt og anderledes materiale som han kan optræde med.  Alt fra telemarketing til fodbold fans kan forekomme i hans shows, og det er det som gør det til en fornøjelse at se Jacob, for man er sikker på at han nok skal sige noget som de fleste kan relatere til.

 

Jacob fik for alvor gang i sin comedy karriere, da han flyttede til Aarhus i 2012. Her var han med til at stable de ugenlige open mike shows på benene, samt hjælpe med at starte et ugenligt engelsk show, hvilket gør at Jacob idag kan bookes til at optræde på engelsk. Siden han i 2017 vandt Zulu Comedy Galla’s Talentpris, har Jacob haft endnu mere travlt end han plejer og det har resulteret i optræderne på både store festivaller og TV shows, men lade jer ikke bare af de store bedrifter, for Jacob har stadig fødderne solidt plantet på jorden, hvilket altid gør ham til et godt bud, når man gerne vil book en komiker som kan få alle mennesker i selskabet til at grine.

Kendt fra

  • Stor Mester TV2
  • Showet: Jacob Taarnhøj Comedy Special TV2 ZULU
  • 2. Plads ved DM I Stand Up 2017
  • ZULU Comedy Galla

Få en smagsprøve på Jacob Taarnhøj


Anmeldelser

Vi havde en god ½ time i hans selskab og håber, at han også hyggede sig.


Katja Vonsild

Dansani

Book Jacob Taarnhøj

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Jacob Taarnhøj vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Vi havde en god ½ time i hans selskab og håber, at han også hyggede sig.


Katja Vonsild

Dansani

Kontakt

Jacob Taarnhøj på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk