cover photo

Book Mobile Escape Room

Tænk ud af boksen, når mysterier skal opklares, og puslespil skal løses! Book et mobil Escape Room til jeres næste arrangement!

De fleste kender sandsynligvis til de fysiske Escape Rooms, som i de senere år har givet os mulighed for i fællesskab at løse spændende mysterier. Men har du mon prøvet de mobile Escape Rooms, som du kan spille lige i de omgivelser, du ønsker?

De mobile Escape Rooms danner rammen om en sjov  og udfordrende aktivitet, hvor de små grå skal i spil. Disse Escape Rooms er også et oplagt valg som en teambuilding-aktivitet, fordi opgaverne kræver samarbejde og fælles indsats for at løse gåder og udfordringer.

Er I mange deltagere, der skal være med til aktiviteten, kan I leje flere mobile Escape Rooms, hvor I kan konkurrere med hinanden om at være de første til at samle de manglende brikker i puslespillet!

Godt at vide

Er I mange deltagere, er det muligt at bestille flere spil af den samme type, så I kan konkurrere mod hinanden.
Spillene kan vare mellem 1 til 3 timer.

Skal jeres arrangement have en sjov aktivitet, hvor deltagerne i fællesskab skal løse forskellige opgaver og gåder for at opklare det store mysterie? Så send en forespørgsel afsted med det samme! Vi står klar til at hjælpe dig i mål.

 


Book Mobile Escape Room

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Mobile Escape Room vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Mobile Escape Room på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk