Book Vinsmagning

Giv dine gæster eller medarbejdere en skræddersyet oplevelse i vinens verden!

Med denne vinsmagning kommer vores vinkonsulenter ud til jeres arrangement, og fortæller engageret om de medbragte vine, som I skal præsenteres for i løbet af smagningen. Vinsmagningen er både en inspirerende og velsmagende oplevelse for deltagerne.

Vi sammensætter en smagning efter jeres ønsker, så det bliver skræddersyet til lige netop jeres arrangement. Eksempelvis kan smagningen indeholde et bestemt tema eller komme fra et bestemt land. Om I er til rødvin, hvidvin, rosévin eller lidt af det hele, så kan vi sammen finde en løsning, der passer lige til jeres behov.

Godt at vide

Der kommer en dygtig vinkonsulent ud til jer, som engageret og uformelt fortæller om vinene, og gør jer klogere på de udvalgte vine til smagningen. Vinkonsulenten vil medbringe alt det nødvendige til smagningen såsom vine, glas o.l.
Vinsmagning er et glimrende valg til firmaarrangement, polterabend eller andre begivenheder, hvor I ønsker et spændende indslag, hvor alle kan deltage, ligemeget hvor meget man ved om vin i forvejen.

Vinsmagning kan både bookes til mindre eller større forsamlinger, og varigheden vil variere alt efter sammensætningen af smagningen.

 


Book Vinsmagning

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Vinsmagning vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!