cover photo

Hvem er Phillip Devantier?

Phillip Devantier har netop vundet DM i Stand-up 2018, og kan officielt kalde sig Danmarks sjoveste komiker. I et hårdt felt vandt han d. 7 november 2018 DM i stand-up. Phillip har optrådt siden 2012 og har siden sommeren 2016 levet af det. Han er bosat i Odense og har dermed let mulighed for at komme rundt i hele landet.

Phillip skriver gerne målrettet materiale til sine jobs. Derfor har man mulighed for at give ham stikord om konfirmanden, brudeparret, fødselaren,  etc. og han vil prøve så godt han kan at flette disse detaljer ind i sit materiale.

Vinderen af DM I Stand Up 2018 er et rigtig godt bud på underholdningen til jeres næste arrangement. Phillip fortæller sjove og relevante historier fra sit liv, som han har fyldt op med jokes som får dig til at rulle rundt på gulvet af grin. I 2018 optog han sit onemanshow ‘En Rigtig Mand?’. Dette show kan snart ses på TV2, og det er et morsomt og stærkt første onemansshow som Phillip levere.

Kendt fra

  • Vinder af DM I Stand Up 2018
  • Showet: En Rigtig Mand? TV2 ZULU

Få en smagsprøve på Phillip Devantier


Book Phillip Devantier

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Phillip Devantier vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!