cover photo

Book Henrik Røde Jensen

Henrik Røde gør det klart, at han ikke er født med et specielt netværksgen. Han har ingen unikke forudsætninger. Alle deltagere til foredraget kan, med det rette set-up, gøre hvad Henrik har gjort.
I foredraget får deltagerne en række konkrete råd, der er lette at omsætte til praksis. Henrik viser, på levende vis, hvordan han med kontinuerligt og vedholdende netværksarbejde har skabt sig et stærkt dansk og internationalt netværk. Han gør det klart hvorfor det er essentielt, at vi tør række ud til andre og hvorfor det er vigtigt, at vi ikke bare skaber nye relationer, men forbinder dem i et egentligt netværk. Uden sit netværk er Henrik begrænset og middelmådig. Med sit netværk kan alt stort set lade sig gøre.
Foredraget kan holdes på dansk eller engelsk og kan tilpasses til deltagergruppen, hvad enten den består af ledere, medarbejdere, selvstændige eller medlemmer af formelle netværk.

Henrik Røde Jensen er særligt kendt for at have brugt sit netværk til at få ingen ringere end Barack Obama til Danmark. Som der kan ses en video af længere nede.

 

Deltagerne vil bl.a. blive klogere på:

  • Hvordan man rækker ud til at andre uden at devaluere sig selv
  • Hvordan du konkret går fra at have relationer til at have et netværk
  • Hvordan du relaterer til andre i forbindelse med bl.a. receptioner, konferencer, messer mv.
  • Hvorfor du skal bruge 80 procent af din tid på dine eksisterende relationer
  • Hvorfor LinkedIn ikke er den gyldne nøgle til et stærkt netværk
  • Fordele og ulemper ved at være en del af formelle netværk

Få en smagsprøve på Henrik Røde Jensen


Book Henrik Røde Jensen

Det er gratis at spørge...

Få et uforpligtende tilbud på Henrik Røde Jensen vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Skal det gå lynende hurtigt kan vi altid kontaktes på tlf. +45 51 53 91 53!Kontakt

Henrik Røde Jensen på telefon: +45 51 53 91 53 eller på e-mail: info@bentertained.dk